MAGNETIČNA- ljubezen ali IZČRPANA- bolečina

Izbereš MAGNETIČNOST  ali UVELOST?

Magnetična ženska si oblikuje zdravo in trdno lastno vrednost. Zna se postaviti zase in drugim reči ‘prijazni ne’, ko začuti, da ni več varna v nekem odnosu. Zna počivati in si privoščiti lepotni spanec, pa kakšno popoldne ne dela popolnoma nič, temveč se ukvarja zgolj sama s seboj. Ker ženske to od časa do časa potrebujemo.

Magnetična ženska NE tekmuje z moškimi in se ne primerja z njimi. Magnetična ženska zna sprejeti svojo odgovornost in posledice. Je pozorna na potrebe drugih, a tudi lastnih ne zanemarja. Neguje se tako od zunaj, saj je telo zanjo tempelj duše, kot od znotraj, s svojimi posebnimi rituali, meditacijami, športno aktivnostjo, prehrano, pa tudi majhnimi življenjskimi pregrehami. Magnetična ženska se zaveda, da je fino uživati TUKAJ in SEDAJ. Z leti si nabira modrost in izkušnje, s katerimi lahko pomaga mlajšim generacijam.


Šele, ko prebudiš svojo nežnost in senzualnost, lahko sprejmeš sebe in prebudiš magnetičnost v sebi…Pogoj, da je tvoj magnetizem prižgan, je odprto srce, stik s prsmi, dotiki in ljubezen do sebe, napolnjene zaloge oksitocina, kisik v telesu, odprtost in zaupanje.


Odprtost je poezija telesa,  je nov način dihanja- čutim, torej sem…Dotikam se, vidim, slišim, vonjam, okušam, se gibam.

Odprtost pomeni, da si v senzualni energiji. To je sposobnost, da čutiš in izkušaš svet z vsemi svojimi čuti. Je darilo sama sebi, popotovanje vase, je  hrepenenje, stik s svojo kreativnostjo,  da si polno živa, prisotna, igriva, radostna. Ko si v senzualni energiji, odpiraš potencial zdravljenja, preobrazbe, celosti in osvoboditve. S tem se odpiraš večji kvaliteti življenja.  V današnjem času smo svojo senzualnost zakopale, vendar je del tvoje biti. Senzualnost ni nekaj, kar bi se morala naučiti, je pa nekaj kar moraš negovati in prakticirati. Do nje lahko dostopaš samo skozi svoje telo. 

V vsem tem času dela na sebi, sem spoznala, da je spoštovanje telesa in globoka prisotnost, ter poslušanje telesa, nujno potrebna, če želiš resnično uživati življenje in čutiti radost ter zadovoljstvo.

Spustiti se je potrebno v telo, začutiti je potrebno to, kar je resnično, kar je prisotno. Prisluhniti je potrebno temu kar se premika, globoko v celicah, v mišicah, v tkivih in vlaknih tvojega telesa. Pomembno je, da spoznaš modrost in inteligenco svojega telesa. Da spoznaš jezik  dotika, okusa, sluha in voha, vida in samonegovanja.

Samo skozi senzualnost lahko utelešaš ženstvenost v vsej svoji veličastnosti in magnetičnosti.  Ko je v tebi prižgana svetloba, ki sije iz notranjosti, lahko postaneš magnetična, kar dvigne zavedanje užitka v tvojem življenju. Pomembno je, da se zavedaš, v čem uživaš. Čutenje užitka v življenju ti omogoči, da si pomirjena s tem kdo si.

Ko se odpreš, lahko v sebi začutiš užitek in radost. Da bi lahko čutila, pa se  moraš upočasniti. Pomembno je, da nehaš dirjati skozi svoj dan. Da se ustaviš. Vdihneš.  Da uživaš v trenutkih, v lepotah narave, v jutru, hrani… Resnično je pomembno, da se ustaviš in začutiš občutke, okuse, zvoke, dotike. Vdihuj lepoto!


Zate, za vse ženske sem ustvarila vadbo VENUS- žensko zdravilno jogo, ki te bo negovala, obnovila in ti podarila sijaj, zdravje in zadovoljstvo. Na tebi pa je, da si pokloniš čas ZASE- za samonegovanje.

https://beautyfityoga.com/obnovitvena-joga/