Masaža obraza

Japonski cosmo lifting združuje napredne tehnike refleksologije obraza, ki pripomorejo k učvrstitvi obraznih mišic, zmanjševanju znakov staranja in pomlajevanju kože, ki je že po prvi terapiji vidno bolj napeta in sijoča. Tehniko je razvila svetovno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen, ki je vanjo vložila več 25 let raziskav in sodobnih spoznanj s področja obrazne refleksoterapije ter anti-aging tehnik.

Obraz najbolje odraža kakršne koli fizične ali psihične motnje in spremembe. Na koži se hitro opazijo posledice vsakodnevnega stresa, prav tako pa obraz razkriva mnoga notranja neravnovesja, ki lahko dolgoročno vodijo do razvoja bolezni. Japonski cosmo lifting je tehnika, ki poleg izboljšanja videza kože in krepitve mišic obraza pomaga odpravljati vse morebitne blokade in poskrbi za globoko sprostitev in ravnovesje, s pomočjo katerih boste kos vsem izzivom vsakdana.
Kakšne pozitivne učinke lahko pričakuješ?

Japonski cosmo lifting izboljšuje prekrvavitev, odplavlja toksine, poveča preskrbo celic s kisikom in spodbuja nastajanje kolagena in elastina, ki sta ključna elementa za lepo, zdravo in mladostno kožo.

Ob ponavljajočih tretmajih metoda opazno zmanjša gube in povešenost kože ter izboljša njeno teksturo. Prav tako pomaga pri zmanjšanju pigmentnih madežev in aken. Globoka stimulacija točk in refleksnih con pripomoreta tudi k aktiviranju naravnih zdravilnih moči telesa in vzpostavljanju čustvenega ravnovesja.

Kaka poteka tretma?

Pred pričetkom se posvetimo pregledu morebitnih neravnovesij vašega obraza, da določimo, kateri predeli potrebujejo več pozornosti med terapijo. Če želite, lahko predhodno obraz tudi fotografiramo, da v nadaljevanju lažje sledimo napredku in spremembam.

Na začetku z naravnimi toniki očistimo vašo kožo in nanjo nanesemo posebno hladno stiskano šipkovo olje, ki ima visoko vsebnost C vitamina, beta-karotena, omega 3, omega 6 in omega 9 esencialnih maščobnih kislin ter mineralov. Z uporabo šipkovega olja kožo regeneriramo, zmanjšamo dehidracijo in omilimo posledice staranja kože zaradi sončnih žarkov. Osrednji del terapije je posvečen masaži refleksnih točk in con na obrazu, ki ji sledi globoka in energična mišična stimulacija, pri kateri s posebnimi prijemi sprostimo zakrčene mišice in učvrstimo mišice obraza. Vzporedno izvajamo tudi nežno limfno drenažo. Sledi uporaba solnih kroglic, ki v kožo dodatno vtrejo minerale, jo ohladijo in globoko sprostijo obrazne mišice. Tretma se zaključi z nežnimi potegi za dvig energije oziroma umirjanje, odvisno od trenutnih potreb stranke.

 Terapija običajno traja 1 uro.

Koliko obiskov je priporočljivih?

Lifting efekt, osvežen videz obraza in izboljšanje počutja stranke dosežemo že s prvo terapijo, vendar je za trajnejše rezultate priporočljivih 10 terapij, nato pa enkrat mesečno vzdrževanje. Točen potek terapije in število potrebnih ponovitev sta odvisna od stanja kože ter zdravstvenega in čustvenega stanja vsakega posameznika.

Za koga je terapija primerna?

Japonski cosmo lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. Deluje preventivno, proti nastanku prvih gubic, zato je priljubljen tudi pri mlajših osebah. Pri zrelejši koži terapija zmanjša videz ohlapnosti in utrujenosti, saj je zelo učinkovita pri preprečevanju izgube elastičnosti in kolagena ter odpravljanju starostnih peg. Z rednimi terapijami bo koža zdrava, mladostna in napeta.

Z Japonskim cosmo liftingom je mogoče tudi občutno izboljšati stanje mišic po obrazni paralizi.

Cena ene terapije 60 min......50 EUR,  terapija z delom na problematiki obraza 75 min...60 EUR
Cena 12 terapij 60 min....... 480 EUR


Inanna Face Lifting

Tvoj trener in maser v enem. Je poseben tretma, kjer z masažo mišice ogrejeva in jih aktivirava, sledi trening obraznih mišic z mojo pomočjo, nato s sprostitveno masažo mišice sprostiva.

 

Kako poteka tretma?

  • Pregled in posvet kriznih con
  • Masaža in obrazna joga
  • 3 vaje joge obraza za domov
  • Trajanje s posvetom je 1,5 ure

Cena: 99 EUR