Venus joga- Poezija telesa in gibanja

Vstopi v najbolj dragoceno skupnost in največjo pustolovščino tvoje ženskosti.

Vse je tukaj ZATE, bodi tukaj ZASE.

POTUJ S TOKOVI SVOJE ŽENSKOSTI

Nežna navzven, Močna v sebi.

Ta umik je vrnitev domov, v svoje telo. Je uglasitev s čutno frekvenco telesa in vsemi njegovimi občutki, njihovo raziskovanje, izražanje in premikanje po telesu.

 

Zatemnjen prostor, pritajena svetloba, dišave, glasba in gibanje, te vodijo v  izražanje občutkov skozi telo.
Z vadbo boš utelesila senzualnost, ki vodi v razumevanje in čutenje tvojega telesa, v razumevanje in izboljšanje počutja in odzivov na vse s čimer se spopadaš v življenju.

Potopi se v svoj užitek

Prižgi hormone sočnosti

Ženske smo ciklična bitja. Imamo poseben hormonski sistem in temu primerno imajo cikel tudi naša čustva, potrebe in naše moči. Nauči se uporabljati cikle za samozdravljenje, sočnost, lepoto in magnetizem.

Senzualno gibanje

Utelesi sebe.
Dobila boš nazaj SEBE! Sprostila boš zakrčenosti telesa, osvobodila ujeta čustva ter odplavala v mir, sproščenost in užitek.

Neguj svoje ženske zaklade

Poskrbi za zdravje in prižganost svojih ženskih centrov, ki te delajo ženstveno.
Tantrične in taoistične vaje za zdravje maternice, jajčnikov, prsi in ravnovesje hormonov.

Namenjena je Ženskam, ki:

• se zavedajo, da žensko telo potrebuje vadbo z veliko samoljubezni, ki ne povzroča stresa telesu.
• po porodu
• kot pomoč pri zanositvi
• dolgo časa niso bile gibalno aktivne (najprej je potrebno ojačati mišice medenice)
• so veliko v stresu (v moški energiji)
• želijo vzdrževati zdravje reproduktivnih organov
• pred ali v menopavzi
• nimajo več fizične maternice oz. rodil
• se zopet želijo počutiti magnetične, igrive, iskrive, zadovoljne;
• imajo probleme z inkontinenco

Venus joga je ustvarjena za prebujanje ženske narave, ki je mehka, čutna in hkrati divja in močna.. Ko se povežeš s svojo žensko energijo, se zdraviš,  počutiš se navdihnjena, živa in usklajena s seboj ter naravnim ciklom življenja.

 

Venus joga je edinstvena mešanica ženske joge, tantre, taoizma, qi gonga in trebušnega plesa v povezavi s cikli narave in ženskimi notranjimi cikli. Gre za moderen in hkrati starodaven način odnosa do joge po žensko.

 

V tej preveč moško naravnani družbi je veliko žensk izgubilo stik s svojo žensko naravo. Da bi bile neodvisne, smo se morale primerjati z moškimi ter tekmovati pod njihovimi pogoji, da bi uspele. V mnogih primerih nas je ta svet otrdel, izgubila sta se čut za čarobnost, milino in zaupanje, zaradi česar smo bolne, depresivne, tesnobne, izgorele, pod stresom in hormonsko v neravnovesju.

Jogo so ustvarili moški za moške, ki ne upošteva konstitucije ženskega telesa, ne fizično ne energijsko.
Venus joga je ustvarjena od ženske za ženske.

,♥

Za tovrstno potovanje nikoli ni prepozno, vseeno pa naj se začne čim bolj zgodaj.
Podari si uživanje v svojem telesu in spoznavanju SEBE. Verjemi, da se več kot izplača.

0049_211223_NinaVodeb


KAJ TE ČAKA NA VENUS JOGI?

 

  • Prijeten in temen prostor s pritajeno svetlobo
  • Nežni in notranje močni gibi, ki učvrstijo najbolj pomembne mevidne mišice.
  • Vaje za mišice medeničnega dna.
  • Vaje za obraz.
  • Vaje za zdravje prsi in reproduktivnih organov.
  • Upoštevanje ciklov narave.
  • Avtorsko kreirane vadbe.
  • Sprostitev s kratko masažo.
  • Zaključek ob dišavah in prijetnih zvokih.

 

Venus joga je butična joga, saj je vsaka vadba srčno kreirana, vsaka ženska pa dobi svojo individualno pozornost, razvajanje in užitek.

Kaj pravijo ženske

Tvoje on-line vadbe in rituali so izvrstni in zelo uživam. Če kdaj ne uspem točno ob uri si zavrtim in delam po posnetku, res super. !!

Eva

Najprej lepa hvala za današnji sprejem v skupinico iz katere ne želim, ker skos ostajam s tabo ce se bo dalo ❤️ sem se tako odlocila in hvalezna sem za to.

Kajti imam občutek, da nas boč se bolj povezala kot v živo ????????
 
Tako da.. Hvala še enkrat in se "vidimo"
 
Lepo bodi
Taja 
 
 
 
 

Zivjo.hvala za live vadbo

se cuti sprememba energije po vadbi. In tvoja energija je res prijetna in zenstvena.hvala

 

Hvala, Nina. Super je bilo. Ti si pa poleg ostalega licencirana inštruktorica dvignjenih ustnih kotičkov. ???? Hvala, ker tudi nas večkrat opomneš na to. ????

Irena

Prav moram ti povedat, da ze nisem hotla danes delati tele socne jogice...se nisem pocutila nic kaj prav seksapilno in dobro razpolozeno. Sem se prisilila oblecena v trenerko in razvleceno majico. Ahhh, ta tvoja energija je iz mene zvabila boginjo.

Hvala ti

Ana

Živjo, Nina!

Takole, raztegnila sem se v postelji, naredila kraljevi jutranji ritual in tvojo priporoceno kombinacijo ponedeljkovih vaj (sprehod in hodeca meditacija cez hrib pol ure). Zdaj pa limonada in smoothie. 

Rada bi se ti zahvalila za raznolikost vadb, tvojo energijo in ocitno zmoznost motiviranja! Js ti ne morem povedat, kok sem srecna zaradi teh vadb❤️ kar cutim, kako mi prihajajo v kri in niso nikakrsna obveza ampak cisti uzitek in zavedanje, kok velik naredim zase!

Hvala ti, res! Vadbe mi nikakor niso predolge, je pa res, da vcasih delam kasneje ali prihodnji dan velikokrat, ker kombiniram se ples in trx vaje pa spletna predavanja itd. Vcasih pa malo dlje polezim hihihi. Tako da, prosim, ne krajsaj vadb oz naj jih ne bo manj, meni vse tako pase. Od lepotnih ritualov, joge obraza, vse! Ne vem, kdaj sem bila nazadnje nad kom tako navdusena, kot nad tabo, neverjetna si, res! ZELO prijetno te je gledati in poslusati!

Skratka, lepo, lepo bodi in se veselim vseh novih vadb in znanja! 

Prijeten dan ti zelim, 

Anja 

Živijo Nina 

Jst sem zelooo vesela da imaš on-line vadbe in upam da jih boš imela še naprej. Vadbe so meni super in mi uszrezajo. Meni načeloma bolj ustrezajo jutranje vadbe ampak se prilagodim. Mi je vse ok, je pa res, da jih delam včasih iz zamikom in še malo kasneje sem se priključila skupini in sem še vse za nazaj nadoknadila. Si pišem da naredim vse vaje????????????

Meni je super kadar v vaje vključiš še kakšno vajo za yogo obraza. Pri večinih vajah pa full dobro ker je še meditacija zraven. Nina res sem ti hvaležena da imaš vaje, jaz sem si to full želela, da imaš vaje preko interneta????????

lp Simona

Pozdravljena, 

Zelo sem vesela, da sem se preko on line vadbe spoznala z Beauty fit jogo ???? vsak dan delam enourno vadbo, ki si jo imela prejšnjo nedeljo in uživam. Tudi vaje iz izziva delam.????

Lep dan.

Beti

0038_211223_NinaVodeb

Ideja mojih vadb je omogočiti ženskam prostor, kjer ni obsojanja, da lahko raziskujejo svojo senzualnost, se ponovno povežejo s svojimi spodnjimi čakrami in se počutijo opolnomočene s svojo ženskostjo, skozi transformativno sočno žensko jogo.

 

Želim si, da se ženske vrnemo nazaj k sebi, k ženski naravi, da iz svoje cikličnosti pridobimo najlepša darila. Pomembno je, da živimo svetlobo in sprejmemo tudi temo. To, da smo včasih kritične, muhaste, spremenljive in obsojajoče, ni grozno. Seveda, če razumemo zakaj in kdaj se nam to v mesecu dogaja, da lahko delujemo z zavedanjem, samoopazovanjem in zalivanjem sebe. V nasprotnem primeru ugašamo sebe, svoj svet in vse okoli nas.

Praznujmo vse dimenzije ženske energije, kajti vse to smo me. Praznujmo SEBE!

 

Povečaj svojo lepoto, zdravje in sijaj!

IMG_20200916_004107 (1)
Prebujena ženska, navdihujoča, ljubeča, močna, svobodna. Vadba Venus je balzam za žensko dušo in telo.
Kljub temu, da vadbe potekajo on line, je občutek skoraj enak tistemu, ko vadimo v studiu. Poleg vadb Nina deli z nami svoje znanje na predavanjih in takih in drugačnih ritualckih. Všeč mi je tudi, da so vadbe dostopne ves čas in si lahko individualno prilagodim urnik, ko si lahko vzamem čas samo zase. Vadbe me navdihujejo, zaradi njih imam več energije, bolj sem lahkotna in lažje vidim dobro v malenkostih za katere sem lahko v življenju hvaležna. Poleg vsega tega pa je to zame najboljsa antistres dejavnost, ki je nujna v današnjem tempu. Hvala????
Lea

Ninina joga je ritual, ki prebuja, objema in neguje žensko v nas. Čutno povezuje gibanje z dihanjem in s centri ženske energije. Ninin pristop deluje spontano, čeprav je premišljeno dovršen in obogaten z različnimi znanji. Gre za ritual ozaveščanja in utelešanja ženske energije, ki je v vsaki izmed nas in čaka, da jo prebudimo in se je začnemo spominjati.

Z Ljubeznijo, Irena

 

Venus joga poteka v dvorani na Lavrici.
Rezevacija mesta je obvezna.

Želim se pridružiti!