Joga obraza

 

Si vedela, da imaš na obrazu kar 57 mišic? 

Mišice skozi leta začnejo padati in izgubljati na svojem volumnu in poziciji. Tako je vidnih vedno več gubic, koža se poveša in izgublja svoj sijaj. 
Joga obraza je fitnes mišic obraza in vratu s katero dviguješ in povečuješ volumen mišic. Napete mišice pa se sprostijo. Tako lahko z Jogo Obraza dosežeš res pomlajevalne rezultate! 

Ob redni vadbi bodo tvoja lička bolj polna, pogled odprt in sijoč, čelo in predel med obrvmi popolnoma zglajena in sproščena. Vrat pa bo gladek, brez podbradka.

0015_211223_NinaVodeb
Zakaj JOGA OBRAZA?
 • Holističen način pristopa.
 • Lika gubice na področju okoli čela, med obrvmi, oči, ustnic, ter vratu.
 • Zmanjšuje videz zabuhlosti in podočnjakov.
 • Deluje na Lifting in polnost obraza.
 • Zmanjšuje glavobole.
 • Uravnava hormone v telesu.
 • Krepi imunski sistem.
 • Izboljšuje koncentracijo in razpoloženje.
 • Uravnava ženski cikel
 • Telo napolni z vitalno energijo
 • Iz podzavesti briše travme.

Prvi rezultati so vidni že tudi po samo 5-10 minutah vadbe na dan!

 

 

Te zanima kako sploh začeti z Jogo Obraza?

Predno začneš z Jogo Obraza je pomembno, da imaš dobro podlago. Ključno je, da imatš na voljo strukturiran program vaj, ki temeljijo na anatomiji obraza in obraznih mišic. Če želiš rezultate je vedno potrebno aktivirati celoten obraz in vrat. Ključno je še, da vaje izvajaš pravilno.

Nikoli ni prezgodaj in nikoli ni prepozno za obrazno jogo.

Področje od vratu navzgor je eno najpomembnejših področij našega telesa. Tu se nahajajo najpomembnejši centri, odgovorni za usklajevanje našega slehernega diha, misli, giba. Možgani, žleze (hipofiza, epifiza, hipotalamus, ščitnica, živčni centri in stičišče stotih meridianov.

Zanimivo je, da to področje nenehno uporabljamo in ga hrati izrabljamo, malo kdo pa pomisli, da za še boljše delovanje celotnega telesa, tudi ta del potrebuje vadbo-  dih s katerim pošljemo kisik in hranilne snovi do vsake celice v našem telesu, kontrakcijo mišic in raztezanje, da “prebudimo” tako pomembne možganske in žlezne centre, ki se utapljajo v nenehnem stresu, preveliki akciji, zaskrbljenosti in strupih iz okolja.   

Možgani kot taki nimajo “čistilnega sistema,” zato se na tem področju začnejo hitro nabirati težke kovine, vsa potlačena čustva in težke misli, ki še dodatno negativno vplivajo nanje. Ravno zato se rehabilitacija možganov dogaja ponoči- ko spimo, pa še to le, če kvalitetno spimo. Če se to ne zgodi, se začnemo vrteti v začaranem krogu, ki mu ni videti konca.


DELAVNICE

241254025_4307174919336629_144523760935254961_n

POSLOVNI  IN PRIVATNI DOGODKI

 

Poskrbite, da bo vaš vtis najboljši! Zato se je vredno potruditi in poskrbeti, da dogodek povabljene poslovne partnerje preseneti in navduši.

Ne glede na to, ali načrtujete dogodek za nekaj oseb ali pa za večje število ljudi, je Lepotni dogodek vedno prava izbira, da pockrkljate ženske udeleženke dogodka.

Prav tako je Lepotni dogodek prijetno druženje za rojstne dneve, dekliščine in različna praznovanja.

 

Skupaj lahko ustvarimo nepozabno žensko razvajanje za sijaj in dvignjene ustne kotičke vsake udeleženke.

IMG_1032
IMG_1027
IMG_1020
0088_230331_Nina_Logarska_dolina
0110_230331_Nina_Logarska_dolina
0091_230331_Nina_Logarska_dolina
0107_230331_Nina_Logarska_dolina