Obraz 5ih žensk- Lifting obraza in prižig sočnih hormonov

Greš z menoj na NEXT LEVEL z jogo obraza, ki podpira tvoje NOTRANJE CIKLE?

Si želiš:

 • vzdrževati in povečati sočnost, sijaj in zdravje,
 • naučiti prižigati stikala svojega hormonskega sistema ne glede na leta,
 • odkriti 5 obrazov žensk, ki se kažejo na tvojem obrazu,
 • nučiti 5 temeljnih sklopov vaj za vzdrževanje forme celotnega obraza,
 • izvedeti skrivnost kako povečati učinek vaj za 3x (napredna tehnika),
 • naučiti lifting masaže obraza,
 • izvedeti kaj moraš vključiti v svoj vsakdan in recept za Beauty effekt.
 • kombinirati vaje za obraz in telo, ki uravnovesijo med seboj vseh 5 žensk v tebi?

BONUS: Vse vaje dobiš v video obliki za podporo vadbi doma.

Vaje za Lifting obraza in brisanje gubic

Nauči se sistem vaj, kako vaditi z obrazom, da boš skrbela za vse mišice na svojem obrazu..
Sistem je sestavljen iz petih sklopov vaj, katere negujejo in  uravnovesijo 5 elementov (5 žensk v tebi).

Spoznaj 5 žensk, ki se izpisujejo na tvojem obrazu in kaj ti sporočajo.

Delavnica temelji na teoriji 5ih elementov kitajske medicine, ki se kažejo kot 5 žensk na tvojem obrazu. Od stanja vsakega elementa in ravnovesja med njimi je odvisno naše zdravje, vitalnost in pomlajevanje. Vsak izmed elementov se prikazuje tudi na obrazu, s katerega je najlažje razbrati, v kakšnem stanju smo. Gube in upad mišičnega volumna so alarmi posameznega elementa, ki kliče po pozornosti.

Prižig hormonov

Povečaj svojo sočnost, regeneracijo in pomlajevanje. Stikalo za pomlajevanje leži v tvoji glavi, kjer so napomembnejše železe, ki regulirajo proizvodnjo hormonov. Od hormonov pa je odvisno vse: koliko si mlada ali stara, zdrava ali bolna, sijoča ali ugasnjena, zadovoljna v življenju ali se ti zdi, da te življenje utruja, so tvoji odnosi v harmoniji ali se ti zdi, da vsi bežijo od tebe. Nauči se prižigati stikalo še z naprednejšimi starodavnimi tehnikami.

0015_211223_NinaVodeb

Kaj vsebuje delavnica:

 • 5 sklopov vaj, s katerimi aktiviraš, dviguješ in polniš vseh 57 mišic obraza,
 • spoznala boš 5 žensk na tvojem obrazu: Preko obraza boš odkrila katera ženska je preveč izražena, katera premalo in morda celo ugasnjena. Kaj to pomeni za tvoje zdravje in hormonsko ravnovesje,
 • sklapljanje vaj Glajenje čela, Brisanje mrščenja, Dvig obrvi, Lifting celotnega obraza, Joker, Glajenje vratu in brisanje podbradka, Sočne ustnice, Polnjenje denarnice obilja,
 • trening mišic medeničnega dna + vaje z obrazom,
 • pomlajevalni dih+ ognjeni dih,
 • hitra lifting samomasaža obraza
 • beauty effekt / formula za lepo kožo,
 • Vadba obraz+ telo.

BONUS: 5 vaj s telesom za prijžig 5ih žensk, ki jih boš lahko trenirala skupaj z obrazom+ vaje v video obliki.

Yellow Green Video Centric Workout Routine One YouTube Thumbnail (9)

Kaj o tečaju pravijo udeleženke:

Bilo mi je super, full sem zadovoljna s tečajem in tem interdisciplinarnim pristopom. V štartu sem iskreno mislila da bo to bolj tko na hojladri tečaj, ki bo bolj pobožal samozavest žensk na robu krize srednjih let :-), pa sem že na prvem srečanju ugotovila, da se bomo precej nadelali :-))))). Pridobila sem ogromno uporabnega znanja.

Najbolj od vsega si mi pa bila všeč ti :-), ki si nam s svojo energijo in simpatičnostjo na preprost način vse razložila in pokazala. Všeč mi je torej to ker ne izumljaš tople vode ampak na vsem razumljiv način poveš bistvo.
 
Mateja
Tečaj je bil top, top, top in mi je prav hudo ker je že konec in sem absolutno za nadaljevanje.
Seveda bom doma nadaljevala, masažo itak ful pridno delam že od začetka, vaje malo manj, ampak tudi. Imam ful motivacije za naprej. Pri sebi opažam, da sem bolj umirjena, manj razstresena in predvsem bolj pozitivna...verjetno ni naključje?.

Norooo, res velika sprememba. Predvsem mi je pa pomembno, da sem dejansko spremembo začutila znotraj sebe.

Tele naše urice so mi zelo prirasle k srcu in se seveda z veseljem pofočkam za septembrsko nadaljevanje. Hkrati pa mi bo to dalo še dodatno motivacijo, da bom nadaljevala z izvajanjem vaj tudi čez poletje ;).

Kar se pa tiče samega programa, nimam niti ene pripombe, samo pohvale, predvsem tebi Nina, ki si me s svojo energijo in nasveti navdihnila, odprla oči na nekaterih zame čisto novih področjih.

Obljubim (sebi in tudi tebi J), da bom pridno telovadila, se posvečala in odkrivala mojo žensko energijo še naprej.

Hvala še enkrat za čudovit tečaj, ki mi je dal tooooliko več, kot ‘le’ jogo obraza.

2018-05-15_07.46.52

Norooo, res velika sprememba v samo 4ih tednih. Predvsem mi je pa pomembno, da sem dejansko spremembo začutila znotraj sebe.

Tele naše urice so mi zelo prirasle k srcu in se seveda z veseljem pofočkam za septembrsko nadaljevanje. Hkrati pa mi bo to dalo še dodatno motivacijo, da bom nadaljevala z izvajanjem vaj tudi čez poletje ;).

Kar se pa tiče samega programa, nimam niti ene pripombe, samo pohvale, predvsem tebi Nina, ki si me s svojo energijo in nasveti navdihnila, odprla oči na nekaterih zame čisto novih področjih.

Obljubim (sebi in tudi tebi J), da bom pridno telovadila, se posvečala in odkrivala mojo žensko energijo še naprej.

Hvala še enkrat za čudovit tečaj, ki mi je dal tooooliko več, kot ‘le’ jogo obraza.

Zakaj je ta delavnica posebna?

Ker se boš poleg vaj z obrazom naučila, kar bi vsaka ženska morala vedeti o svoji ženstvenosti in cikličnosti. To je vadba joge obraza, ki krepi, dvigne in napne vseh 57 mišic na obrazu ter ti prinaša prižgane hormone, pretočno telo, sočno žensko energijo, sijoč obraz, umirjena čustva in ljubezen do sebe. Morda dobiš tudi marsikateri odgovor o sebi, svojem zdravju in počutju.

 

Z napredno delavnico se boš vsako vajo naučila natančno izvajati, ter dodala dinamično gibanje, zraven pa trenirala še mišice medeničnega dna, ki so tako pomembne za tvoje zdravje, hormone in lep obraz. Ženske se pomlajujemo od spodaj navzgor.

Telo nam vedno sporoča signale in z obraza najlažje razbereš kaj moraš v svojem življenju spremeniti. Obraz je naše ogledalo v svet. Lahko sije in žari, lahko pa upada in se stara hitreje, kot mu narekujejo naša leta. Vsako čustveno rano, hormonska neravnovesja, stanje organov, življenjski slog, vse lahko preberemo na obrazu.

 

64455366_460178278078056_317409872859627520_n

Na predelu glave in vratu imamo preko 57-ih mišic, v možganih pa se nahajajo najpomembnejše žleze, ki uravnavajo delovanje celotnega hormonskega sistema. Obraz je močno povezan z ostalimi organi, zato preko njega ne lepšamo le svojega zunanjega videza, temveč rehabilitiramo celotno telo.

 

BONUS: Vaje dobiš v video obliki za lažjo vadbo doma.

 

3 urna delavnica poteka od 10.00- 13.30 na Lavrici. Na koncu skupaj spijemo še lepotni napitek.
Cena: 78 EUR
Zgodnja prijava do 19.11.: 69 EUR (začetna+ nadaljevalna delavnica skupaj samo 125 EUR). 

Lokacija: Škofljica

 

Ali online v ponedeljek od 18.00- 21.00

Cena 69 EUR

 

ZBIRAM PRIJAVE

0051_211223_NinaVodeb
foto platiše-5253
foto platiše-5251

Pogosta vprašanja