O meni

Gold Merry Christmas and Happy New Year Greeting Instagram Post (5)

Sem ženska, ki stremi k vitalnosti, odličnem počutju, gibkosti, pretoku energije, dvignjenih ustnih kotičkih, sijaju v očeh in stiku s sabo.
Mamica dvema krasnima fantoma in žena (pravemu) moškemu, ki mi daje občutek, da sem njegova Kraljica. Hedonistka po duši, kreatorka različnih programov za vitalnost telesa in naravno lepoto, voditeljica skupinskih holističnih vadb ter poslovna ženska.

Naše telo si zasluži negovanje, gibanje in spoštovanje, z veliko mero hvaležnosti in ljubezni. Zakonitost vsakega odnosa sta dajanje in sprejemanje.

Svoje poslanstvo sem zmeraj videla v delu z manjšimi skupinami in posamezniki, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja na vseh nivojih in so temu predani. Moj cilj je, da te skozi pametno vadbo, dobro prehrano in osebno rastjo vodim do boljše verzije sebe. Ne le površinsko, temveč celostno. Skozi telo, um, čustva, energijo in seveda dušo. Vsi nivoji so med seboj povezani in  naše telo odraža vse.

Posebnost mojega pristopa je, da nikdar ne izključujem obraza. Obraz je srce obrnjeno navzven, zato lahko hitro preberemo naše notranje stanje.

Ravno Joga obraza me je popeljala v globoko popotovanje, ki še vedno traja. V meni je ustvarila željo po raziskovanju obraza, telesa, joge, vpliva hormonov na naše telo in zdravega načina življenja. Spoznala sem, da ženske in moški potrebujemo drugačne vadbe, saj delujemo na drugačen način, tako fizično, psihično kot energetsko. Tudi ljudje nismo vsi enaki, zato je prav, da poznamo najprej sebe in si tako vadbe prilagodimo glede na svoje potrebe.

Ker sem ženska, sem se posvetila in specializirala za ustvarjanje posebnih vadb za ženske, skozi jogo, starodavne taoistične prakse, ples, jogo obraza in lepotne rituale za prižig notranje lepote. Šele, ko smo v ravnovesju znotraj sebe, lepota izžareva iz nas. Na ta način sem tudi sama postala zares izpolnjena znotraj sebe. To je potovanje, ki se nikoli ne konča. Na poti pa nas vedno čaka polno daril.

Večino svoje plesne in športne mladosti sem bila obremenjena s svojim videzom. Stremela sem k popolnosti. V manjkajoči delček (spiritualnost) me je popeljal moj učitelj joge, in takrat sem začutila, po čem kliče moja ženska duša. Tako so nastale vadbe, delavnice in retreati za ženske, ki si želijo biti sočne, lepe, vitalne in svobodne v vsakem obdobju svojega življenja.

Največkrat me najdete z nosom v knjigi ( o zdravju, ženskih temah, osebni rasti, kitajski medicini ali jogi), ko izvajam jogo v naravi ali dnevni sobi, uživanju v negovalnih ritualih,  športu z mojima sinčkoma, v kuhinji kjer mešam naravne maske in smoothije, ter seveda uživam z mojim dragim v odkrivanju lepih kotičkov, okusnem vinu in hrani.

Kadar sem v Sloveniji vodim butične vadbe, osebno vodim ženske, ki si želijo počutiti krasno v svojem telesu in sodeljujem s podjetji, ki vlagajo v vitalnost svojih zaposlenih. Čedalje več časa razvijam spletne vadbene programe in delavnice, da lahko dosežem širši krog ljudi.


0034_211223_NinaVodeb

Beauty FitYoga znamka predstavlja iskanje ženske notranje lepote. Notranji občutek me je vodil do spoznanja, da vadbam, ki sem jih prakticirala nekaj manjka. Manjkal je ženski način, kajti večina vadb je tako zelo moško naravnanih.

 

Ženske smo izgubile rituale, ki so jih ženske v starodavnosti prakticirale, manjka nam stik s sabo, nežnost in senzualnost. Zato sem ustvarila vadbe, ki se osredotočajo na žensko telo, povečujejo čutenje, žensko energijo in njene glavne ženske centre. Tako dosežemo ravnovesje, ki ženski podari notranjo lepoto, kar se na zunaj odraža v sijaju, sočnosti, vitalnosti, zdravju, magnetičnosti, zadovoljstvu in ljubezni do sebe.

 

Moja strast je pomagati ženskam odkriti in prebuditi skrite potenciale ženskosti, se povezati s svojim telesom, prižgati iskrico ženstvenosti, prebuditi čutenje v telesu, ter ozdraviti stare rane shranjene v telesu.

 

Ženskam nudim tudi individualne seanse ženske joge, Joge obraza in samomasaže, svetovanja celostne obravnave. Vodim delavnice za ženske in izvajam Inanna  Face Lifting masažo obraza.

OPRAVLJENI TEČAJI, IZOBRAŽEVANJA:

 • Inštruktor aerobike - 1997
 • Učitelj Joge 100 ur ( Jana Colona) - 2004  
 • Učitelj joge obraza (Savina Atai) - 2013
 • Japonski Cosmo Face Lifting (Lonne Sorensen) - 2014
 • Fit Yoga, 200 RYT Hour Certification ( Balazs Heller) - 2016.
 • Reiki 1 - 2016
 • Mantak Chia: ŽENSKA ZAKLADNICA (delavnica): Proizvodnja zlatih hormonov pomlajevanja, alkimija samozdravljenja in največji biseri nabiranja energije- 2017
 • Sadhana Yoga Chi, 300 Hour Certification (Doug Swenson)- 2017
 • Hormonalna refleksoterapija in zdravljenje neplodnosti (Lone Sorensen) 2018
 • Access Bars (Nadja Ogrinc)- 2019
 • Nosečniška in poporodna vadba (Anja Oman)- 2019
 • Women's health yoga 65 hour (Sofia Arujo, Atira Tan)- 2019
 • Institute for Integrative Nutrition (IIN), New York, NY
  Health Coach Training Program, december 2023–junij 2024
  Studied innovative coaching methods, practical lifestyle management techniques,
  and more than 100 dietary theories.