O meni

Sem ženska, ki stremi k vitalnosti, odličnem počutju, gibkosti, pretoku energije, dvignjenih ustnih kotičkih, sijaju v očeh in stiku s sabo.
Mamica dvema krasnima fantoma in žena (pravemu) moškemu, ki mi daje občutek, da sem njegova Kraljica. Hedonistka po duši, kreatorka različnih programov za vitalnost telesa in naravno lepoto, voditeljica skupinskih holističnih vadb ter poslovna ženska.

Naše telo si zasluži negovanje, gibanje, spoštovanje z veliko mero hvaležnosti in ljubezni. Zakonitost vsakega odnosa sta dajanje in sprejemanje.

Svojo prihodnost sem zmeraj videla v delu z manjšimi skupinami in posamezniki, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja na vseh nivojih. Moj cilj je, da te skozi pametno vadbo, dobro prehrano in osebno rastjo vodim do boljše verzije sebe. Ne le površinsko, temveč celostno. Skozi telo, um, čustva, energijo in seveda dušo. Vsi nivoji so med seboj povezani. Naše telo odraža vse.

Posebnost mojega pristopa je, da nikdar ne izključujem našega obraza. Obraz je srce obrnjeno navzven. Na obrazu najprej preberemo naše notranje stanje.
Ravno Joga obraza me je popeljala v globoko popotovanje, ki še vedno traja. V meni je ustvarilo dodatno željo po raziskovanju obraza, telesa, joge, vpliva hormonov na naše telo in zdravega načina življenja. Soznala sem, da ženske in moški potrebujemo drugačne vadbe, saj delujemo na drugačen način, tako fizično, psihično kot energetsko. Tudi ljudje nismo vsi enaki, zato je prav, da poznamo najprej sebe in si tako vadbe prilagodimo glede na svoje potrebe.

Ker sem ženska, sem se posvetila in specializirala za ustvarjanje posebnih vadb za ženske, skozi jogo, starodavne taoistične prakse, ples, jogo obraza in lepotne rituale za prižig notranje lepote. Kajti šele, ko smo v ravnovesju znotraj sebe, lepota izžareva iz nas. Takrat sem tudi sama postala zares izpolnjena znotraj sebe. To je potovanje, ki se nikoli ne konča. Na poti pa nas vedno čaka polno daril.

Večino svoje plesne in športne mladosti sem bila obremenjena s svojim videzom. Stremela sem k popolnosti. V manjkajoči delček (spiritualnost) me je popeljal moj učitelj joge. In takrat sem začutila po čem kliče moja ženska duša. Tako so nastale vadbe, delavnice in retreati za ženske, ki si želijo biti sočne, lepe, vitalne in svobodne v vsakem obdobju svojega življenja.

Največkrat me najdete z nosom v knjigi ( o zdravju, ženskih temah, osebni rasti, kitajski medicini ali jogi), ko izvajam jogo v naravi ali dnevni sobi, uživanju v negovalnih ritualih,  športu z mojima sinčkoma ali pa v kuhinji mešam naravne maske in kreme in seveda uživam z mojim dragim v odkrivanju lepih kotičkov, okusnega vina in hrane.

Kadar sem v Sloveniji vodim vadbe v butičnih studiih, osebno vodim ženske, ki si želijo počutiti krasno v svojem telesu, sodeljujem s podjetji, ki vlagajo v vitalnost svojih zaposlenih. Čedalje več časa razvijam spletne vadbene programe in delavnice, da lahko dosežem žirši krog ljudi.


Beauty FitYoga znamka predstavlja iskanje ženske notranje lepote. Notranji občutek me je vodil do spoznanja, da vadbam, ki sem jih prakticirala nekaj manjka. Manjkal je ženski način, kajti večina vadb je tako zelo moško naravnanih.. Ženske smo izgubile stik s svojim telesom, rituale, ki so jih ženske v starodavnosti prakticirale, manjka nam nežnost in senzualnost. Zato sem ustvarila vadbe, ki se osredotočajo na žensko telo, povečujejo čutenje, žensko energijo in njene glavne centre. Tako dosežemo ravnovesje, ki ženski podari notranjo lepoto, kar se na zunaj odraža v sijaju, sočnosti, vitalnosti, zdravju, magnetičnosti, zadovoljstvu in ljubezni do sebe. 

S čim se torej poskušam osvoboditi stresnega življenja ter ohranjati svoje zdravje in mladostni videz?
Moj odgovor so ženske BFY vadbe, Joga obraza, Japonski cosmo lifting obraza, pozitivno razmišljanje in kvalitetna naravna prehrana. Predvsem pa ne smemo pozabiti imeti se ♥rade in skrbeti zase... Najprej zase!

Meni deluje! Poskusi tudi ti!♥

0074_181228_tspot_bominu

OPRAVLJENI TEČAJI, IZOBRAŽEVANJA:

 • Inštruktor aerobike - 1997
 • Učitelj Joge 100 ur ( Jana Colona) - 2004  
 • Učitelj joge obraza (Savina Atai) - 2013
 • Japonski Cosmo Face Lifting (Lonne Sorensen) - 2014
 • Fit Yoga, 200 RYT Hour Certification ( Balazs Heller) - 2016.
 • Reiki 1 - 2016
 • Mantak Chia: ŽENSKA ZAKLADNICA (delavnica): Proizvodnja zlatih hormonov pomlajevanja, alkimija samozdravljenja in največji biseri nabiranja energije- 2017
 • Sadhana Yoga Chi, 300 Hour Certification (Doug Swenson)- 2017
 • Hormonalna refleksoterapija in zdravljenje neplodnosti (Lone Sorensen) 2018
 • Access Bars (Nadja Ogrinc)- 2019
 • Nosečniška in poporodna vadba (Anja Oman)- 2019
 • Women's health yoga 65 hour (Sofia Arujo, Atira Tan)- 2019