O meni

Sem športno dekle, plesalka in hedonist po duši.
Bivša gimnastičarka, profesionalna plesalka, ki je svojo pot vodenih vadb in fitnesa začela leta 1998.

Svojo prihodnost sem zmeraj videla v delu z manjšimi skupinami in posamezniki ki želijo izzboljšati kvaliteto življenja. Širjenje ljubezni do gibanja in predanosti zdravemu načinu življenja je moja strast in moj cilj je, da ljudem pokažem kako s pametnim treningom, dobro prehrano in osebno rastjo izboljšati kvaliteto življenja.

Po 35. letu starosti sem začutila, da moram bolj začeti skrbeti tudi za svoj obraz, ne samo za telo. Takrat sem odkrila obrazno jogo in spoznala njen vpliv na hormone, misli in čustva. Bilo je globoko potovanje, ki še vedno traja. V meni je ustvarilo dodatno željo po raziskovanju obraza, telesa, joge, vpliva hormonov na naše telo in zdravega načina življenja.

Impresionirajo me vse holistične metode, saj z njimi vplivamo na celotno telo, počutje, misli in duha. Prepričana sem, da so redna telesna aktivnost, pozitivno mišljenje, joga obraza, zdrava prehrana ter ljubezen do sebe, temelj dobrega počutja, zdravja in lepote.
Največkrat me najdete z nosom v knjigi ( o zdravju, inspiracijah ali jogi), ko izvajam jogo v naravi ali dnevni sobi, uživam v športu z mojima sinčkoma ali pa v kuhinji mešam naravne maske in kreme... ter seveda uživam z možem v odkrivanju lepih kotičkov, okusnega vina in hrane.

Trenutno vodim skupinsko in individualno jogo v butičnih studiih z osebnim pristopom, osebno vodim posameznike, ki si želijo povečati vitalnost in lepoto, razvijam spletne vadbene programe in delavnice, delujem na področju promocije zdravja na delavnem mestu, se posvečam masažam, predvem pa razvijam svojo znamko Beauty FitYoga.


Beauty FitYoga znamka predstavlja iskanje ženske notranje lepote. Že kar nekaj časa nazaj sem začela čutiti, da vadbam, ki sem jih prakticirala nekaj manjka. Manjkal je ženski način, saj je večina vadb ustvarjena na moški način. Ženske smo nekako izgubile stik s svojim telesom, rutuale, ki so jih ženske v starodavnosti prakticirale, manjkajo nam nežni gibi. Zato sem ustvarila vadbe, ki se osredotočajo na ženske predele, žensko energijo in ženske hormone. Tako z vadbo dosežemo ravnovesje, ki ženski podari notranjo lepoto, kar se na zunaj odraža v sijaju, vitalnosti, zdravju, zadovoljstvu in ljubezni do sebe. 

S čim se torej poskušam osvoboditi stresnega življenja ter ohranjati svoje zdravje in mladostni videz?
Moj odgovor so Beauty FitYoga, Joga obraza, Japonski cosmo lifting obraza, pozitivno razmišljanje ter kvalitetna naravna prehrana. Predvsem pa ne smemo pozabiti se imeti rade in skrbeti zase... najprej zase!
Meni deluje! Poskusi tudi ti!

0074_181228_tspot_bominu

OPRAVLJENI TEČAJI, IZOBRAŽEVANJA:

 • Inštruktor aerobike - 1997
 • Učitelj Joge 100 ur ( Jana Colona) - 2004  
 • Učitelj joge obraza (Savina Atai) - 2013
 • Japonski Cosmo Face Lifting (Lonne Sorensen) - 2014
 • Fit Yoga, 200 RYT Hour Certification ( Balazs Heller) - 2016.
 • Reiki 1 - 2016
 • Mantak Chia: ŽENSKA ZAKLADNICA (delavnica): Proizvodnja zlatih hormonov pomlajevanja, alkimija samozdravljenja in največji biseri nabiranja energije- 2017
 • Sadhana Yoga Chi, 300 Hour Certification (Doug Swenson)- 2017
 • Hormonalna refleksoterapija in zdravljenje neplodnosti (Lone Sorensen) 2018
 • Access Bars (Nadja Ogrinc)- 2019
 • Nosečniška in poporodna vadba (Anja Oman)- 2019
 • Women's health yoga 65 hour (Sofia Arujo, Atira Tan)- 2019