Žadasti jajček- joni jajček

Žadasta jajčka- Joni jajčka

Izvirajo iz časa modrih kitajskih duhovnih žensk- Belih tigric.  Ženske Joni jajčka že 4.000 let uporabljajo, za  ohranjanje zdravja spolnih organov, sočenje telesa in s tem podaljševanja mladostnosti, lepote in vitalnosti, medtem, ko prehajajo v zrela leta in drugo pomlad.
Cesarice so uporabljale žad, ki je bil celo bolj cenjen kakor zlato, danes pa lahko na trgu najdemo najrazličnejše  minerale, od katerih ima vsak svojo zdravilno frekvenco (žad, rožneg kvarc, črni obsidian…). Poleg krepitve vaginalnih mišic, omogočjo vitalnost in močno energijsko podporo tudi notranjim vitalnim organom.

 Žad

Nephrit žad je najbolj tradicionalen in odličen za začetek dela z jajčki. Če si začetnica in želiš povrniti svojo vitalnost in prebuditi libido, je žad zate najboljša izbira.
Žad ima izjemen zdravilni učinek na sistem spolnih organov in rodil, krepi delovanje jeter, ledvic in mehurja ter v ženski spodbuja ledvično energijo, ki je odgovorna za proizvodnjo in ohranjanje tekočin, življenjske moči in libida.
Žadasti jajček iz Nephrit žada ima največjo kakovost. Njegova temo zelena, skoraj črna barva doprinaša k negovanju ženske  energije in močno spodbuja vlaženje nožnice, ter ženskemu telesu vrača nujno potrebne tekočine, ki žensko ohranjajo mladostno in vitalno. Je energijsko močnejši in zato primeren za ženske, ki potrebujejo močnejšo energijsko podporo z maksimalnim učinkom  dela z jajčkom.

Svoj žadasti jajček si lahko naročiš na spodnjem linku.  Cena Nehrit žadastega jajčka je 55 EUR.

https://beautyfityoga.com/kontakt/