MLEKO IN MED

KAJ POMENI ŽENSKA MOČ (FEMININE POWER) IN KAKO ŽENSKE OSTANEMO V SVOJI MOČI?

Ženska moč  je v vsaki ženski, vsaka jo ima. Je sijoča energija, ki vibrira. Življenje z vsemi obveznostmi, krizami, preteklostjo, strtim srcem, bolečinami, izzivi, je vzrok, da ta energija potone. 

Pomembno je, da razumemo kaj pomeni biti ženska, kaj so naši atributi.

Zato je Venus joga ustvarjena tako, da ženske zasijejo, zacvetijo, prižgejo svoj notranji ogenj. Usmerjamo se na občutke, na prebujanje čutenja prostora, svojega telesa, občutkov, jasnosti in intuicije. V dvorani imamo temo, dišave, svečke, smo kot v kokonu, kjer ustvarimo sveti prostor. Ko se energija žensk združi je to magic. Takrat  ženske odložimo maske, vso hitenje, polno glavo. Ostane samo ženska energija, ki nas neguje, zdravi in podpira. Zato se počutimo varno in sproščeno.  Cilj Venus vadbe je, da se povežemo s sabo, gremo globoko vase in najdemo notranjo modrost. Čutimo energijo drugih žensk. Na začetku vadbe se vprašamo kako se počutimo, kajti veliko ljudi niti ne ve kako se počutijo. Med vadbo pustimo svojim emocijam, da se izrazijo. Pozornost usmerjamo na lepoto, gib, kreativnost in senzualnost. Vidimo lepoto ena druge, dovolimo si izraziti kar smo, kar čutimo in častimo ter negujemo svoje telo. Kadar ženske poslušamo svoje telo, takrat od njega prejmemo pomembne informacije.

MLEKO in MED

Kot mame ponavadi večino časa dajemo, dajemo in dajemo ter se fokusiramo samo na svoje otroke. 

MLEKO pomeni, da otrokom zagotovimo, da so siti, da čutijo varnost, da se šolajo, imajo dom… Potem pa je tukaj MED, da jih naučimo kako naj uživajo življenje, kako naj se povežejo s sabo. Učimo jih, ampak to jim moramo tudi pokazati.

MED pomeni, da otroku pokažemo , da znamo poskrbeti  zase, se negovati, ker to potrebujemo. Kot mamice se pogosto razdajamo, zato se lahko zgodi krivda, ki jo prenašamo na otroke, kajti občutek imamo, da smo nekaj zamudile.

Zgodi se, da pride ženska na vadbo čisto izčrpana in skozi pogovor ugotoviva, da se za tem skriva pomembna informacija. Potrbuje nekaj ME TIME. Ni ji lahko pustiti majhnega otroka in poskrbeti tudi zase. Pomembno pa je, da ozavesti koliko več lahko da otroku, kadar ima sama napolnjene baterije

MED pomeni ME TIME… užitek, umiritev, čas zase, negovanje svojega telesa na nežen in ljubezniv način. To je pomembno za naše ravnovesje. Ko smo v ravnovesju smo zdrave, zadovoljne in sijemo kar prenašamo na vse okoli nas. Predvsem na svoje otroke in partnerja.