Tvoja koža govori jezik ljubezni

Tvoja koža govori jezik ljubezni s skritimi sporočili in modrostjo, namenjeno samo tebi. Poslušanje in razumevanje tega imenujem ‘Kožnaintuicija.’ Od izbruhov aken do izpuščajev, temnih madežev in bunkic, vsako vidno stanje skriva skrivno sporočilo insmernice o tem, kaj se dogaja pod površino tvoje kože.

Učenje tega jezika s poslušanjem je vedno prvi korak k superzavestni Lepoti.

Kožna stanja niso dobra ali slaba. Ni ti treba, da se jim upiraš ali jih sodiš. Naj te spomnijo na poslušanje.

Kakšno sporočilo ti pošilja določeno stanje?
Prosi svoje telo, naj skomunicira izražanje občutkov. Čustva so nevropeptidi in morajo nenehno krožiti. Priznavanje svoje občutljivosti je lahko supermoč. Čutim, torej SEM. Zahvaljevanje svoji koži za komunikacijo in ljubezen. Hvaležnost je čarobna palica. Prilagajaj svoj življenjski slog, z dodajanjem in odvzemanjem izdelkov, hrane, ljudi, situacij itd., glede na tvojo intuicijo. Opazovanje spremembe, sledenje energiji in ponavljanje.

Takšen pristop do kože ti omogoča, da imaš intimnost s sabo, ki presega stare zgodbe o “tipih kože” ali celo težavah. Kako čudovito bi bilo, če ne bi nikoli več imela težav s kožo, ampak le čudovito darilo zavedanja in povezanosti z živim tkivom svojega bitja?

Torej, kako lahko uporabiš svojo “Kožnoituicijo” za dešifriranje, kaj ti specifične kožne manifestacije sporočajo?

Vprašaj!

Prvi korak je, da se počutiš udobno, ko se pogovarjaš s svojim telesom in kožo. Ko se vprašaš, umiriš misli in sprostiš telo, nato pa s svojim notranjim glasom vprašaj telo, kaj moraš vedeti.

Za začetek začni takole: “Telo, kaj moram vedeti o tej globoki gubi/temnem madežu/izpuščaju, ki se pojavlja na mojem obrazu?”

Nato čakaj in ostajaj odprta za vtise, ideje in čustva. Prisluhni, ali je občutek lahek ali težak v tvojem telesu. Ne boš prejela glasnih sporočil (no, mogoče pa jih boš ), ampak boš prejela zavedanja in spodbude, in sčasoma boš preprosto vedela. Ko osvojiš to veščino, jo lahko uporabiš za izbiro izdelkov, odločanje o hrani in postaneš uglašena s tem, kaj je dobro zate in kaj ne.

Če bi morala izbrati eno supermoč, ki bi jo delila s teboj za začetek tvoje poti k Višji Lepoti, bi bila to ta.

Če potrebuješ dodatno podporo in pomoč pri dešifriranju, kaj ti tvoja koža poskuša sporočiti, rezerviraj 1:1 srečanje z mano in se začni učiti govorice svojega telesasa in poročil ki prihajajo skozi tvojo kožo.

Pridruži se mi v tečaj Joge obraza, kjer postaneš detektivka sebe:
https://beautyfityoga.com/joga-obraza-6-tedenski-tecaj/