Najboljše naravno pomlajevanje

 

 

Obrazna joga je holistična vadba. Bazira na treningu obraznih mišic, ki poskrbi za naravni lifting obraza in brisanje že nastalih gubic, hkrati ohranja obrazno formo ter pomaga upočasniti proces staranja. Vendar je joga obraza veliko več kot samo trening za brisanje gubic. S tehniko upora in proti-upora poskrbimo za povečanje pretoka krvi v vseh predelih glave ( možganih, žlezah v glavi in koži). S povečanim pretokom krvi, se poveča dotok kisika in hranilnih snovi do čisto vsake celice, kar pomeni njeno obnavljanje (pomlajevanje).

Prav to prinaša dodatne rezultate, kot je izboljšano počutje, več energije, odpravljanje stresa in problemov z nespečnostjo, izboljšano koncentracijo in še bi lahko naštevala. Torej, Joga obraza pomaga izboljšati izgled in celostno počutje, zato jo smatram kot najbolj holistično, celostno vadbo. 

Za koga je joga obraza primerna? Primerna je za vsakogar, ne glede na starost ali spol. Kljub temu, da se večinoma  za jogo obraza odločajo ženske, ko že začenjajo videvati prve gubice in povešanje kože. Pomembno je poudariti, da je s treningom obraznih mišic najbolj priporočljivo začeti po 25 letu, ko so vse obrazne mišice še aktivne, gubic na obrazu pa še ni vidnih. Na tak način preprečujemo povešen, upadel obraz in gubice.
Trening obraznih mišic lahko primerjamo s treningom za telo. Vemo, da je športna aktivnost zelo pomembna in da s športno aktivnostjo začnemo čimprej, že v otroštvu. Tako poskrbimo za zdravje, lepo oblikovano telo in preprečimo debelost. Enako velja za jogo obraza. Zakaj bi čakali na prve gubice, ko pa je veliko lažje delati na preventivi?!
Joga obraza je zelo pomembna in blagodejna tudi za ljudi z zdravstvenimi težavami, kot so stres, nespečnost, za osebe s parezami obraza, po kirurških posegih.

Kdaj so prvič vidni rezultati?
Ko začnemo s treningom obraznih mišic, že takoj začutimo učinke na počutju, na živosti obraza. Zaradi povečanega dotoka krvi v vse predele lobanje se po prvih nekaj vajah počutimo zbujene, dvignjene in bolj skoncentrirane.  Že po prvem treningu se obraz divgne, odpre in zažari. Vaje joge obraza aktivirajo in zbudijo obraz, povečajo energijo in pomagajo izboljšati koncentracijo. Druge vaje, še posebej če so izvajanje pred spanjem, pa pomagajo umiriti, sprostiti obraz in telo ter so odlične za osebe, ki imajo probleme s spanjem. Dolgotrajni rezultati se pokažejo po približno treh tednih rednega treninga.

Kakšni so učinki?
Joga obraza odpravlja podbradek, gubice okoli ust in oči, med obrvmi in na čelu, istočasno pa poskrbi za volumen in dvig ličnih mišic ter senčnega predela obraza.  Ker so mišice na obrazu in koža zelo tesno povezani, se zaradi pospešene prekrvavitve, dotoka kisika in hranilnih snovi poveča proizvodnja kolagena in elastina, ki koži podarjajo elastičnost, napetost ter zdrav sijaj. Redno izvajanje joge obraza, približno deset minut dnevno,  prinaša vidne spremembe na koži. Poleg odpravljanja gubic, joga obraza poskrbi tudi za čistejšo kožo brez mozoljev.

Če se zavedaš, da hitre in instant rešitve na dolgi rok ne prinašajo nič dobrega, če te zanimajo holistični pristopi, ki so najboljša naložba za življenje si vabljena na dve delavnici Beauty Face Yoga:

Vzemi lepoto in zdravje v svoje dlani– 4 urna začetna delavnica, kjer boš prebudila 57 mišic na obrazu, na svoj obraz pa boš začela gledati drugače. Naučila se boš prižigati stikalo hormonskega sistema in zdravja, domov pa boš odnesla tudi recept za Lepoto..
https://beautyfityoga.com/beauty-joga-obraza/joga-obraza-program-2/3-urna-delavnica-obrazne-joge/

Obraz 5ih žensk– nadaljevalna 3 urna delavnica, kjer se boš izmojstrila z vadbo z obrazom, dodala napredne pomlajevalne tehnike, odkrila 5 žensk, ki prebivajo v tebi in se kažejo na tvojem obrazu. Vsaka ti nekaj sporoča o tvojem zdravju in izgledu.
https://beautyfityoga.com/beauty-joga-obraza/joga-obraza-program-2/obraz-5-zensk/

Pohiti s prijavo, saj je število mest zaradi individualnebga pristopa omejeno na 10.  Do 9.11 imaš ugodnejšo ceno! Super dogodek tudi za skupino prijateljic.