Anti- ageing smoothie

Prava bomba za imunski sistem,  libido, moč in energijo. Dobiš prav vse od mineralov, vitaminov, zdravih maščob in snovi, ki varujejo ter pomlajujejo tvoje celice.

 

 

 

      RECEPT:

MSM je znan tudi kot mineral lepote in je za telo izrednega pomena. V 50 % se nahaja v mišicah, koži, kosteh, laseh in nohtih. Hkrati pa je nujna sestavina pri proizvodnji kolagena in vezivnega tkiva.
MSM je organska oblika žvepla, ki je v enaki obliki prisotna v naravi. Najdemo jo lahko tako v rastlinah, kot tudi v živalih in v človeškem telesu. MSM nastaja z razkrajanjem fitoplanktona v morju, nato pa izhlapeva v ozračje in z dežjem pade na zemljo, kjer jo vsrkajo rastline.

SHILAJIT je gorska smola je naravna snov temnejše barve, ki se v ajurverdski medicini že več kot 3000 let uporablja kot sredstvo za lajšanje najrazličnejših zdravstvenih težav. Shilajit krepi delovanje srca in ožilja, izboljšuje prebavo, lajša simptome kronične utrujenosti in nespečnosti, povečuje telesno zmogljivost, raven energije in regeneracijo, krepi imunski sistem, deluje proti stresu in tesnobi, zmanjšuje vnetne reakcije, deluje pomladitveno, izboljšuje libido, preprečuje izpadanje las, raztruplja telo, izboljšuje plodnost, uravnava krvni sladkor in holesterol, spodbuja hormonsko ravnovesje;