Upočasnimo proces staranja in mu dodajmo kvaliteto


Za mehkobo in polnost obraza so odgovorne maščobne blazinice, ki jih z leti izgubljamo in jih ne moremo nadomestiti. Veliko pa lahko storimo pri ohranjanju kostne mase z jogo obraza, prehrano in prehranskimi dodatki.

Vendar pa k pomlajevanju največ prispeva vzdrževanje forme obraznih mišic. Zato se joga obraza usmerja predvsem na mišice. Kajti mišica prehranjuje vse kar je pod njo in nad njo! To je najboljši pomlajevalni serum. Mišice obraza z vadbo aktiviramo, ozavestimo in začutimo. Na tak način se jih naučimo nadzirati, s čimer odpravimo nepotrebno  mimiciranje, ki nam povzroča mimične gube. S treningom se mišice učvrstijo, pridobijo na tonusu in volumnu. Čvrste mišice na naraven način napnejo, prekrvavijo kožo ter dvignejo in učvrstijo celoten obraz.

Pomlajevanje se prične, ko s treningom obraznih mišic pospešimo pretok krvi do čisto vsake celice kar pomeni njihovo regeneracijo.  Prekrvavitev celotnega dela glave prinaša blagodejne učinke tudi na počutje in zdravje. Z  jogo obraza vplivamo na delovanje glavnih žlez, ki upravljajo delovanje celotnega hormonskega sistema. Od hormonov pa je odvisno naše zdravje, počutje in vsakodnevno delovanje.

Vse kar moramo storiti je, da izberemo pravilne vaje, se jih naučimo pravilno izvajati ter se lotimo treninga z vztrajnostjo in rednostjo. Nenadzorovana in nepravilna uporaba mišic nam ne prinese željenih rezultatov in vodi do nastanka novih gub ter nezadovoljstva.

Zato se na delavnici Beauty FaceYoga naučimo 5 temeljnih sklopov vaj  s katerimi lahko vse življenje vzdržujemo formo svojega obraza. Naravani izgled je in, pa še poceni je!