Želiš po hitri poti do čistejše in sijoče kože?

 

Lepa koža ne izhaja iz nanašanja serumov, anti aging krem, pilingov ali losjonov. VSE se začne veliko, veliko globlje – v tvojih hormonih!

 

 

Da bi telo proizvedlo dovolj hormonov in da bi presežek hormonov učinkovito
izločilo preko jeter, potrebuješ optimalne ravni ključnih mikrohranil. Težava je v tem, da večini od nas primanjkuje teh mikrohranil.

 

Verjetno ti primanjkuje mikrohranil, če:

 • Redno piješ kofein ali alkohol.
 • Jemlješ hormonsko kontracepcijo (ali ste jo imeli v preteklosti).
 • Si bila na intenzivni ali dolgotrajni dieti ali vadbi.
 • Uporabljaš običajne izdelke za osebno nego in čiščenje stanovanja.
 • Doživiljaš kronični stres
  Ko tvojemu telesu primanjkuje določenih mikrohranil, boš imela številne neprijetne simptome in težave z menstruacijo, vključno z aknami in PMS-jem. Zato sem ustvarila 30 dnevni pomladni Ženski Detoks Izziv, da boš svojo kožo in telo začela hraniti in krepiti na najboljši način. Dodali bova veliko klorofila in vsakodvne navade, ko pozabiš nase spremenile v zavestno hranjenje in gibanje.

  Kaj so ključni elementi lepe in zdrave kože?

  Pogost simptom poškodovanega mikrobioma so akne in druge težave s kožo.

 • Probiotiki podpirajo dobro zdravje črevesja, tako da lahko tvoj mikrobiom pomaga telesu pri izločanju presežka estrogena, povezanega z izbruhi.
 • Magnezij + kalcij: magnezij lahko zmanjša količino C-reaktivnih beljakovin v telesu (ki povzročajo vnetje kože). Kalcij je del našega tkivnega matriksa – kosti, celic in kože – in je zelo pomemben za obnovo kože.
 • B-vitamini: vsakodnevno uživanje visokokakovostnega B-kompleksa, ki vključuje B6, cilja na hormonske ali predmenstrualne akne. B6 preprečuje vnetje kože in prekomerno proizvodnjo sebuma (olja, ki ga proizvaja tvoja koža, ki lahko povzroči težave z aknami).
 • Omega-3: te esencialne maščobne kisline podpirajo čistejšo, mehkejšo kožo, pa tudi močnejše lase in nohte – in to se lahko zgodi v nekaj dneh.
 • Antioksidanti vitaminov C + E: podpirajo delovanje jeter, tako da lahko učinkoviteje razstrupljajo in odstranijo presežek estrogena, ki lahko sproži izbruhe aken.


  Želiš po hitri poti do čistejše in sijoče kože?

  V 30 dnevnem Ženskem Detoks Izzivu se bova posvetili ključnim korakom, ki ti bodo pomagali povrniti tvoj sijaj zelo hitro. Naredila boš nekaj preprostih sprememb, ki bodo hitro očistile tvojo kožo!

  Najbolj hitre in odločne čaka darilo!

  Pridruži se mi v Pomladni izziv:
  https://beautyfityoga.com/vadi-z-mano-on-line/socen-detoks-3/