Težava modernih žensk

Veliko žensk zaradi današnjega načina življenja, kot so sedenje v pisarni in mentalno delo, pozablja na predel pod popkom. Prav tako tudi moderni načini aktivne vadbe za ženske (tek, boks, visoko intenzivni treningi…), pozabljajo na mišice medeničnega dna, povečujejo stres, izčrpavajo življensko energijo, zaradi prevelike aktivnosti in sušijo ženske spolne organe. Ženske zato postajajo manj občutljive, senzualne, vlažne, so nevitalne ter imajo težave z reproduktivnimi organi.

V mišicah nožnice se shranjujejo vse travmatične izkušnje, od večjih travm, kot je zloraba, do manjših stresnih situacij, zamer in bolečin. Vagina ima svoje refleksne cone, ki odsevajo stanje naših notranji organov, kot tudi stanje naših misli in čustev. Ko masiramo nožnico s pomočjo kristalnega jajčka ali med spolnim odnosom, lahko te blokade transformiramo in obnavljamo našo vitalno energijo.

Mišice medeničnega dna podpirajo notranje organe in onemogočajo odtekanje življenske energije. Izčrpavanje telesa se zgodi, če so te mišice šibke, zato pri vzhodnjaških praksah, kot so  joga, taj či, qi gong, orientalski ples, posvečajo veliko pozornosti mišicam medeničnega dna, ki so bistvene za vzdrževanje visokih energijskih ravni življenske enrgije.

S kristalnim jajčkom nadgradiš keglove vaje

Vaje so najučinkovitejše, če jih izvajamo subtilno in počasi. Na ta način se lahko poglobimo vase, kar nas odalji od vsakodnevne pretirane aktivnosti in nas poveže z notranjimi občutki. Vaje za nožnico niso samo nova oblika fitnesa, ampak so nadgradnja keglovih vaj, proti inkontinenci, spustu maternice, za vagino in stimulacijo penisa.

ZA VIKEND SI POSVETI NEKAJ ČASA IN IZVEDI SLEDEČI VAJI:

  • Zavrti si priljubljeno glasbo in pomigaj s svojimi boki.
  • Vsedi se na tla v položaj lotusa z vzravnano hrbtenico.
    9x Z vdihom pokrči mišice medeničnega dna, z izdihom jah popolnoma sprosti.
  • 1 munuto pulziraj z vagino
    Občutenje naj prevladuje nad silo pri izvajanju vaj. Med vsako vajo narediš sproščujoč vdih in izdih.


Na delavnici se naučiš ravnati z jajčkom in pravilno izvajati vaje. Vstavljanje jajčka je enostavno in ne zahteva izpostavljanja tvojih intimnih predelov. Druženje v ženskem krogu hitro pretvori tvoje dvome, da si osamljena s svojimi težavami in je tako regeneracija in transformacija hitrejša in prijetnejša.

DELAVNICA- ŽADASTI JAJČEK

https://beautyfityoga.com/spletna-trgovina-2/aktivacija-zenske-energije-zadasti-jajcek/