Kristalna Joni jajčka- utelesi svoj sveti prostor in aktiviraj svojo sočnost

V svetu, v katerem živimo ločeno od svojih maternic, svetega prostora, ki ima sposobnost življenja in ustvarjanja, pogosto pozabljamo na moč, ki jo imajo naša telesa. Kot ženske smo to pozabile. 

V novodobnem času smo naučene, da skozi življenje živimo samo še v glavah, pozabljamo pa, da so vsi deli telesa med seboj povezani. Organi nas vitalizirajo in poganjajo, pretakajo življensko energijo skozi nas. V kulturi odklopljenosti od sebe, je skrivnost polnega, magnetičnega življenja ravno v nas.

Sestavni del vstopa v prostor znotraj nas je ponovno odkrivanje in poglabljanje povezave z našo Joni. Ne glede na to, ali se boš odločila roditi otroke ali ne, Joni predstavlja sveti portal, naša sposobnost, da vdahnemo življenje v obstoj. To je lahko tudi ustvarjalen projekt, odnos, skupnost ali nov človek. Potapljamo se v samonegovanje, upoštevamo prehrano, nego obraza, masažo, akupunkturo – vsa neverjetna orodja, vendar pogosto pozabimo, da imamo še en del. Del živega, zdravega, celostnega življenja ženske je povezano s tem delom.

Vse več žensk se prebuja. Opažam porast priljubljenosti orodij za samonegovanje, ki se osredotočajo na nožnico. Vaginalno kopel, kristalne palice in seveda kristalna jajčka.

Kristalna Joni jajčka so razvili v starodavni Kitajski, kot taoistično orodje za krepitev vagine. Taoizem poudarja življenje v skladu z naravo in naravni tok življenja. Kraljica in njene konkubine v kraljevi palači na Kitajskem so to prakso izvajale in skrivaj. 

Medtem, ko žadasta jajčka prihajajo iz najrazličnejših kamnov,  je za začetek poti priporočljiv jajček iz žada. Naša jajčka so narejena iz 100% Nefrit kanadskega žada, ki te bo nežno hranil pri vadbi z njim.

Kasneje se lahko premakneš na Obsidian. Ta vulkanski kamen drži moč jedra Zemlje v majhni sferi. Omogoča ti ukoreninjenje nazaj vase, v tvojo sredino, ki predstavlja stabilnost in varnost. Narava razstrupljanja tega kamna bo odstranila blokade, zaradi katerih ne čutiš varnosti v svojem življenju.

Naslednji korak je uporaba roževca. Ta eterični kamen vsebuje moč brezpogojne ljubezni. Ljubezen, ki zapolnjuje mesta, za katera si ustvarila prostor, ko si se očistila preteklih bolečin.

Tako kot uporabljamo kristale za meditacijo nam kristalna Joni jajčka dajo oprijemljiv način, kako občutiti stvari, ki jih pogosto nismo sposobne čutiti. Ta močna praksa nas vrača nazaj v svoje telo.

Morda se sprašuješ, če so kristalna Joni jačka prava zate. Ti močni kamni nas lahko zdravijo od  bolečin, ki jih hranimo v maternici. Pomagajo lahko pri razgradnji brazgotin in krepitvi medeničnega dna.

Če se pripravljaš na zanositev ti lahko pomagajo, da povečaš sposobnost kreiranja življenja. Ko odpravimo blokade in shranjene travme je to pogosto dovolj, da očistimo pot plodnosti. Mogoče si doživela kakšno porodno travmo, fizično ali čustveno. Uporaba kristalnega Joni jajčka v poporodnem obdobju lahko pomaga zaceliti medenično dno in naredi občutek, da si zopet celostna. Prakticiranje z jajčkom lahko pomaga odtaliti vsa zamrznjena področja. Pomaga očistiti  energije preteklih ljubimcev in energije drugih ljudi, ki jih ne želiš več shranjevati v sebi. Omogoča ti poglabljanje povezanosti s svojo spolnostjo, iskanje bolj orgazmičnega, bolj ekstatičnega načina življenja.

Medtem, ko lahko najdeš veliko tehnik in meditacij s svojim kristalnim Joni jajčkom (ob nakupu jajčka prejmeš e- knjigico- kako začeti uporabljati jajček), se zapomni, da je to intuitivno potovanje. Spodbujam te, da raziščeš, preizkusiš različne pristope.

 

Your healing  journey is yours to explore.

Your womb is yours to awaken.

Your Yoni is yours to embody. 

 

Tako kot je z vsako novo stvarjo, ki jo želimo na novo pričeti, je pomembno, da vemo kaj počnemo. Če vemo kaj nam obred prinaša, kako vaditi z jajčkom, potem to tudi izvajamo. Tako kupljen jajček ne bo ostal  samo na omarici, strah pred uporabo pa bo izginil. Zato ti ob nakupu jajčka iz srca priporočam delavnico ali veliko samoraziskovanja in poglabljanja.

https://beautyfityoga.com/spletna-trgovina/aktivacija-zenske-energije-zadasti-jajcek/