Ženska obnovitvena joga

Kadar ženske skrbimo za svoje zdravje, skozi vsa naša obdobja življenja, imamo možnost doseči zdravje, modrost in vitalnost. Vstop v menopavzo, bi moral biti vstop  v »drugo pomlad«, to je čas življenja, ko imamo  možnost, da v celoti zacvetimo, in se ne oprijemamo preteklih spominov.
Takrat naj bi imele boljšo predstavo, kdo smo in kam želimo iti, postanemo lahko vzor s tem, da gledamo na svoje življenje kot izpolnjujoče in ga sprejemamo z ljubeznijo. V  sedanjem trenutku življenja, pa živimo  strastno in pogumno…TUKAJ in ZDAJ.


Redna vadba Ženske obnovitvene joge te naredi vitalno, privlačno in produktivno. Življenska energija, ki si jo povrneš z vadbo, vpodbudi umirjenost uma, ki ti omogoči, da slediš ciljem in namenu. Harmoničen občutek znotraj , te naredi odporno na stres in na negativne situacije.


Ženska obnovitvena joga ti pomaga obnoviti samozdravilno energijo in te pomladi. Zavedati bi se morala, da je žensko telo  drugačno od moškega, zato potrebuješ tudi drugačne oblike  vadb.
Ženska obnovitvena joga blagodejno vpliva na žensko  telo in žleze z notranjim izločanjem. Predvsem se usmerja na hipofizo, ščitnico, nadledvične žleze in jajčnike, ter tako pomaga pri odpravljanju različnih ženskih težav v vseh obdobjih. Vaje usmerjajo energijo v dele telesa, kjer jo ženska najbolj potrebuje. Telo obudimo s samomasažo , s posebnimi vajami pripeljemo več energije in krvi  do maternice, jajčnikov in prsi. Z žensko obnovitveno jogo preventivno ohranjamo zdravje, vitalnost in mladost.

Ženska obnovitvena joga ni le joga, temveč je JOGA, ki prispeva k hormonskemu ravnovesju, notranjemu iskanju in umiritvi.

Namenjena je:

– ženskam pred in po 38 letu, kot preventiva
– ženskam, ki imajo težave v srednjih letih, kot so vročinski valovi, nihanja razpoloženja, suhost         sluznice, stres, nihanje libida, vznemirjenost,     motnje spanja, nenadzorovana jeza,     nemotiviranost, inkontinenca;
– težave mlajših žensk, kot so predmenstrualni sindrom, neredni cikli, policistični jajčniki, prekomerne krvavitve, neplodnost;


Ko se začneš raziskovati in odkrivati svoje telo, je to, kot bi odpirala  čudovite darilne škatlice. Skrivnost znotraj skrivnosti-  vrata, ki so ti bila do sedaj nevidna.


Vabljena na vadbo Ženske obnovitvene joge in spoznavanje sebe. Verjemi, da se več kot izplača!
Ženska obnovitvena joga poteka vsako sredo ob 18.00 na Rudniku. Vadimo v zatemnjenem prostoru ob soju svečk in dišav.
https://beautyfityoga.com/obnovitvena-joga/