Spletni studio- online joga

 

UPOČASNJENA, SPROŠČENA IN NOTRANJE MOČNA

 

POTUJ S 5IMI TOKOVI SVOJE ŽENSKOSTI
Sočna Ženska = Sočno Življenje 

 

V 12 TEDNIH DO VEČ ENERGIJE, LEPOTE, VITALNOSTI, JASNOSTI IN MAGNETIZMA.
Da boš v zimskem času sočna in čarobna in ne uvela ter ugasnjena.

 

Ustvarila sem SISTEM VADBE, ki uporablja mesečni cikel za optimalno hormonsko ravnovesje.
Kako z manj truda narediti več.

Nenehno poskušamo postoriti vse in še več - uravnotežiti delo, življenje, ljubezen, materinstvo, fitnes programe, diete in še več - vendar se zdi, da nič ne prinaša rezultatov, katerih si tako zelo želimo.
Ženske potrebujemo drugačen pristop, saj se naša slika hormonov skozi cel mesec spreminja. Potrebujemo vadbe, ki so prilagojene našemu ciklu.

Ko razumemo delovanje lastnega telesa, si lahko pomagamo z dragocenimi metodami, ki v nas prebudijo pozabljeno mogočno žensko magnetično moč.

V vsaki od petih faz tvojega cikla, telo proizvaja različne ravni hormonov. Tako imaš skozi mesec  različne ravni energije, vzorce spanja, hrepenenje in celo različne misli. Imaš pa tudi različne spretnosti, ki jih lahko uporabiš za svoje povečanje.

Naučile se bomo in upoštevale kako plavati s tokovi mesečne, dnevne in letne cikličnosti za največ zdravja, sočnosti in energije.


VADBE, KI TE ČAKAJO V 3 MESEČNEM PROGRAMU

Beauty FitYoga je fuzija joge, pilatesa in kardio elementov.
Z vadbo pridobiš moč, gibljivost in oblikuješ telo.
Beauty GentleYoga te na nežen način popelje gibljivosti, sproščenosti in moči.
Pomaga ti zgraditi prave mišice, ki so temelj tvojega telesa.

Venus joga- Senzualna vadba, ustvarjena z namenom, da neguje žensko energijo in napolni tvoje baterije. Z vadbo boš negovala občutek samovrednosti, hvaležnosti ter ljubezeni do sebe in vsega. Počutila se boš odlično! Izjemno deluje na zdravje ženskih biserov in hormonski sistem (prsi,maternica, jajčniki, mišice medeničnega dna, žleze v glavi).

Pilates, Body Shaping, joga 5 ih elementov, Plesna vadba, bo tvoja najboljša energetska kavica in lepo oblikovano telo .

Kaj pravijo ženske

Tvoje on-line vadbe in rituali so izvrstni in zelo uživam. Če kdaj ne uspem točno ob uri si zavrtim in delam po posnetku, res super. !!

Eva

Najprej lepa hvala za današnji sprejem v skupinico iz katere ne želim, ker skos ostajam s tabo ce se bo dalo ❤️ sem se tako odlocila in hvalezna sem za to.

Kajti imam občutek, da nas boč se bolj povezala kot v živo 💓🤗
 
Tako da.. Hvala še enkrat in se "vidimo"
 
Lepo bodi
Taja 
 
 
 
 

Zivjo.hvala za live vadbo

se cuti sprememba energije po vadbi. In tvoja energija je res prijetna in zenstvena.hvala

 

Hvala, Nina. Super je bilo. Ti si pa poleg ostalega licencirana inštruktorica dvignjenih ustnih kotičkov. 🙂 Hvala, ker tudi nas večkrat opomneš na to. 🤗

Irena

Prav moram ti povedat, da ze nisem hotla danes delati tele socne jogice...se nisem pocutila nic kaj prav seksapilno in dobro razpolozeno. Sem se prisilila oblecena v trenerko in razvleceno majico. Ahhh, ta tvoja energija je iz mene zvabila boginjo.

Hvala ti

Ana

Živjo, Nina!

Takole, raztegnila sem se v postelji, naredila kraljevi jutranji ritual in tvojo priporoceno kombinacijo ponedeljkovih vaj (sprehod in hodeca meditacija cez hrib pol ure). Zdaj pa limonada in smoothie. 

Rada bi se ti zahvalila za raznolikost vadb, tvojo energijo in ocitno zmoznost motiviranja! Js ti ne morem povedat, kok sem srecna zaradi teh vadb❤️ kar cutim, kako mi prihajajo v kri in niso nikakrsna obveza ampak cisti uzitek in zavedanje, kok velik naredim zase!

Hvala ti, res! Vadbe mi nikakor niso predolge, je pa res, da vcasih delam kasneje ali prihodnji dan velikokrat, ker kombiniram se ples in trx vaje pa spletna predavanja itd. Vcasih pa malo dlje polezim hihihi. Tako da, prosim, ne krajsaj vadb oz naj jih ne bo manj, meni vse tako pase. Od lepotnih ritualov, joge obraza, vse! Ne vem, kdaj sem bila nazadnje nad kom tako navdusena, kot nad tabo, neverjetna si, res! ZELO prijetno te je gledati in poslusati!

Skratka, lepo, lepo bodi in se veselim vseh novih vadb in znanja! 

Prijeten dan ti zelim, 

Anja 

Živijo Nina 

Jst sem zelooo vesela da imaš on-line vadbe in upam da jih boš imela še naprej. Vadbe so meni super in mi uszrezajo. Meni načeloma bolj ustrezajo jutranje vadbe ampak se prilagodim. Mi je vse ok, je pa res, da jih delam včasih iz zamikom in še malo kasneje sem se priključila skupini in sem še vse za nazaj nadoknadila. Si pišem da naredim vse vaje😉😉😉

Meni je super kadar v vaje vključiš še kakšno vajo za yogo obraza. Pri večinih vajah pa full dobro ker je še meditacija zraven. Nina res sem ti hvaležena da imaš vaje, jaz sem si to full želela, da imaš vaje preko interneta😘😘

lp Simona

Pozdravljena, 

Zelo sem vesela, da sem se preko on line vadbe spoznala z Beauty fit jogo 🤗 vsak dan delam enourno vadbo, ki si jo imela prejšnjo nedeljo in uživam. Tudi vaje iz izziva delam.🤗

Lep dan.

Beti

Dvigni imunski sistem

Poskrbi zase in svoje zdravje. Delaj prave stvari ob pravem času. Za močan imunski sistem moraš skrbeti sama. Vadbe so zasnovane tako, da delujejo na vse sisteme, ki krepijo tvoj imunski sistem.

Oblikuj telo

Pametne vadbe s katerimi boš pridobila moč in oblikovala lepo telo.
Ker boš potovala s 5imi tokovi in ne proti njim, boš imela večje in hitrejše rezultate. Poleg tega boš drugače začela gledati na svoje telo.

Zaljubi se vase

Pomembno je, da ne postaneš samo močna, ampak tudi senzualna in sočna.
Senzualni gibi, lepotni rituali in žensko zdravje (masaža prsi, medenično dno, predavanja, hormonski sistem, meditacije;).

PREDAVANJA- TVOJA MINI ŠOLA


Na predavanjih bova spremenili prepričanje o ženskem ciklu in se naučili kako ga lahko uporabiš zase skozi dan, mesec in leto, za svoje povečanje- na vseh področjih in v vseh življenjskih obdobjih.

Spoznala boš 5 tokov svoje ženskosti in jim dovolila, da se izrazijo skozi mesec. Na ta način boš prižgala svoje sočne hormone, preprečila sušenje in staranje. Več energije boš lahko izkoristila v boljšem delovanju na poslovnem področju, parnerstvu, zdravju, odnosih... Spoznala boš kodo s katero boš lahkotno valovila skozi mesec.

S pravilno izbiro vadb boš teorijo postavila v prakso. Teorija brez prakse ni nič!

Če razumemo zakaj nekaj počnemo, to potem tudi udejanjimo in izbiramo boljše odločitve zase. Sama bi si želela vse to vedeti že prej.

 

0062_180729_kekec

SEPTEMBER/ OKTOBER

 1. Cikličnost
 2. Spoznaj 5 žensk v tebi

OKTOBER/ NOVEMBER

3. Spoznaj BELO ŽENSKO in vadba za Kraljico v tebi.
4. Ščitnica- žleza neizrečenih čustev in JO za ščitnico.
To je čas Bele ženske v tebi. Zato jo boš podrobno spoznala.

 

NOVEMBER/ DECEMBER

5. Spoznaj MODRO ŽENSKO, saj je to njen čas.
6. Križnica- poganjalka življenja v tebi
7. Čarobni retreat (5 dni)

 


SPOZNAJ KODO ZA UPORABO TVOJEGA CIKLA IN 5IH ENERGIJ ŽENSK V TEBI.

CIKEL NARAVE

Narava ima svoj cikel. Če sledimo naravi in ob pravem času počnemo prave stvari ter poskrbimo za organ, ki je trenutno najbolj aktiven, ga okrepimo. V nasprotnem primeru ga še bolj izčrpamo, zato se postaramo in zbolimo.

ŽIVLJENSKI CIKEL

Tudi v svojem življenju gremo, tako kot narava skozi 4 letne čase. Ženska ima v vsakem obdobju svojega življenja drugačne potrebe.

MESEČNI CIKEL

Ženske smo ciklična bitja. Imamo poseben hormonski sistem in temu primerno imajo cikel naša čustva, energija in potrebe in naše spretnosti.
Dokler ne razumemo svoje cikličnosti in delujemo na način, ki je prilagojen moškim hormonom (tako deluje cel svet), plavamo proti  petim tokvom. To pa nas izčrpuje in dela bolne.

 DNEVNI CIKEL

Vsake 2 uri v našem telesu vlada določen notranji organ. Karkoli v tem časovnem oknu naredimo za svoj hormonski sistem in organ, se nam pomnoži.

 • Nasmejana med opravki. 
 • Bolj učinkovita v službi in sproščena doma. Ko nežno valoviš skozi mesec. Brez pretresov in čustvenih nihanj. 
 • Počutiš se magntično in si prava igriva zapeljivka. 
 • Na zdrav način znaš reči NE. 
 • Sama sebe znaš zalivati skozi nego telesa in uživaš v sebi. 
 • PMS in menstruacija sta tvoji največji prijateljici

VSEBINA PROGRAMA:

12 tedenski program:
12x Beauty Fityoga 45 min
12x Venus 45-60 min
6x Kratka vadba za oblikovanje telesa (10- 20 min)
5 dnevni MAGNETIČNI retreat.

Unikatno sestavljene vadbe. Vsaka ima svojo temo.

 

6 predavanj, ki bi jih morali imeti že v šoli, da bi bolj spoštovala svoje telo. Pričela boš oboževati vsak delček svojega telesa.

Spoznala boš 5 žensk, ki prebivajo v tebi in jih začela negovati.
Dobila boš obrede za vseh 5 žensk (če si z mano 3 mesece)

Naučila se boš ohranjati svoje hormone sočne in sijaj na obrazu tudi v jesenskem in zimskem času. Imela boš recept, da boš SPROŠČENA in SOČNA na vseh področjih svojega življenja!

Spoznala boš KODO, kako delovati, vaditi in se prehranjevati za vsak del tvojega cikla. To ti bo pomagalo, da boš plavala s svojim tokovi.

Zasebna FB skupina z jogo in predavanji v živo, kjer prejmeš direktno podporo.
Vse vadbe in predavanja ostanejo naložene, zato nič hudega če kdaj zamudiš.

BONUSI:
Meditacije, obredi in retreat.
Ritual za vsako od 5ih žensk.

ZAČNEVA 21.9.2020

V ŽIVO v zaprti FB skupini:
ob ponedeljkih ob 19.30 in
sredah ob 20.00

Zdaj je čas, da začneš redno skrbeti zase! Brez izgovorov, kar iz udobja svojega doma. Jaz te vodim, skupaj se motiviramo.

Najbolj optimalno poskrbi zase. Zaobljubi se spremembi, ki se bo odražala v lepoti, telesu, duši ter tvoji vibraciji.

POSTANI NOTRANJE MOČNA IN SPROŠČENA

CENA: 1 mesec/ 45 EUR ali 3 mesece/ 115 EUR

URNIK:

 • PONEDELJEK OB 20.00- BFY
 • SREDA 20.00- VENUS
 • PETEK Kratka vadba za oblikovanje telesa (posneta v naprej ali v živo)


 • 2x mesečno PREDAVANJE
 • ČAROBNI RETREAT (5 DNI)- december


 • BONUSI (kratke vadbe joga obraza, meditacije, prehrana)
 • BONUS vadbe ostanejo naložene 3 mesece in jih lahko izvajaš večkrat
 • BONUS ritual za vsako od 5ih žensk (3 mesečni program).

 

 

 

MALO ZA INSPIRACIJO

IMG_20200916_004107 (1)
Prebujena ženska, navdihujoča, ljubeča, močna, svobodna. Vadba Venus je balzam za žensko dušo in telo.
Lea
20200915_132754

Z BFY jogo sem se prvič srečala pred pred tremi leti, ko je bilo moje psihofizično stanje zelo slabo. Iskala sem vadbo, ki bo umirila um in dobro raztegnila telo. Začela sem z Venus jogo, ki mi je v trenutku zlezla pod kožo. Nina je topla in zelo prijetna oseba, ki te z vodenjem popelje do skritih kotičkov tvoje ženske energije in poskrbi, da te zapelje dihanje in flow. Venus vadba je na plan potegnila samozavest in zaupanje vase, hkrati pa nudila še odličen nežen razteg. Kmalu sem se priključila še BFY, ki je dodatno okrepila mišice, poskrbela za lepšo držo in predvsem dobro vplivala na prej prisotne bolečine v križu in ramenskem obroču. Sedaj z Nino vadim online, kar mi omogoča večjo časovno prilagodljivost, vadbe pa so kljub temu še zmeraj čarobne in ostajajo moje zatočišče 😊.

Anja

0075_181228_tspot_bominu

Nekdanja gimnastičarka in profesionalna plesalka, inštruktorica vodenih vadb, joge in joge obraza, mama, žena, hčerka … predvsem in najprej pa Ženska, z veliko začetnico, ki obožuje estetiko in se zelo dobro zaveda, da lepota prihaja najprej in predvsem od znotraj. Nina trenutno ustvarja holistične vadbe in vsebine namenjene vitalnosti, lepoti in sočnosti sodobne ženske.
Na svoji poti se je posvetila raziskovanju naravne lepote, ki jo je pripeljala do modrosti ženskega telesa. 


Želim si, da se ženske vrnemo nazaj k sebi, k ženski naravi in iz svojega cikla pridobimo najboljše. Pomembno je, da živimo svetlobo in sprejmemo tudi temo. To, da smo včasih kritične, muhaste, spremenljive in obsojajoče, ni grozno. Seveda, če razumemo zakaj in kdaj se nam to v mesecu dogaja, da ukrepamo s povečevanjem zavedanja, samoopazovanjem in zalivanjem sebe. V nasprotnem primeru ugašamo sebe, svoj svet in vse okoli nas.
Praznujmo vse dimenzije ženske energije, kajti vse to smo me.

 

Povečaj svojo lepoto, zdravje in sijaj!