Notranji smehljaj in kako se povežeš z žadastim jajčkom

Veliko vas kupi žadasti jajček brez delavice, potem pa ne veste točno kako in kaj z njim…zgodi se, da jajček pristane in ostane nekje spravljen v predalniku. Zdi se mi velika škoda in krivica, tej samozdravilni starodavni tehniki, ki prinaša toliko koristi ženskam.

Jajček je samo jajček in čudežev brez tebe ne bo naredil! Če ga boš samo vstavila v tvojo yoni, se z njim sprehajala naokoli ali pa samo spala z njim, ti velikih učinkov ne bo prinesel. Čudež lahko narediš samo ti, tako, da si polno prisotna v svojem telesu, kadar delaš z jajčkom.
Ko delaš vaje z jajčkom s polno prisotnostjo, se hkrati dviguje seksualna energija, zato je ZELO pomembno, da si takrat v dobri, pozitivni energiji.
Seksualna energija bo povečala vse kar je v tebi…če si v slabih emocijah, se bodo z uporabo jajčka le te še povečale in poglobile. To je tako kot bi zlivala bencin na ogenj. »Lahko si požgeš hišo, lahko pa skuhaš dobro večerjo«. Zato z jajčkom vadi samo, kadar si v dobrem čustvenem počutju in nimaš nobenega odpora.

S prakticiranjem vaj z jajčkom želiš dvigniti seksualno energijo, povečati občutek ljubezni in svetlobe , ker se šele takrat lahko začnejo dogajati naravni samozdravilni procesi

Predno pa pričneš vaditi z jajčkom, moraš najprej narediti pripravo. Podobno kot vrt…če želiš, da bo na njemu kaj vzklilo potrebuješ najprej pripraviti zemljo.

Samo zate sem posnela video z vajo Notranji smehljaj, ki jo priporočam za začetek tvojega obreda z jajčkom. Če jajčka nimaš, je vaja tudi super fajn, saj ti prinese pozitiven začetek dneva, tvoj emocionalni stres spremeni v vitalno energijo, balansira in sprošča telo, ti podari lepoto in sijaj na obrazu, spodbuja nivo energije, ter imunski sistem.

NOTRANJI SMEHLJAJ

Ko dvignemo ustne kotičke nam to dvigne pozitivno energijo po celem telesu, kot bi prižgali stikalo za luč. Vaja Notranji smehljaj oddaja močno zdravilno energijo in veliko pozitivnih učinkov:

  • Zjutraj ti pozitivno naravna tvoj dan
  • Negativno energijo pretvori v pozitivno.
  • Prinaša alkalnost v telo. Rak lahko preživi le v kislem telesu.
  • Notranji smehljaj je smehljaj celega telesa
  • Zvižuje število belih krvničk in s tem se ti izboljšuje imunski sistem.
  • Pripravi te na miren spanec.

In še veliko več…