KAJ IMA SAMOZAVEST Z ŽENSKO ENERGIJO?

AKTIVACIJA ŽENSKE ENERGIJE????
Kar žensko naredi SAMOZAVESTNO, je njena sposobnost, da se obrne na svojo ŽENSKO MODROST.
Pogosto razmišljamo o moči kot o kvaliteti, ki izhaja iz trdne odločenosti in volje do uspeha, ne glede na ceno.
Čeprav mislimo, da je močna ženska definirana na ta način, je tisto, zaradi česar je ženska resnično samozavestna, njena sposobnost prisluhniti svojemu resničnemu jazu in sposobnost priklicati svojo žensko modrost v vsaki situaciji, ki se ji pojavi.
Ni ti treba prevzeti samozavestne vloge ali se obnašati kot moški, da bi bila učinkovita pri tem kar počneš – preprosto stopi V STIK s svojim občutkom sočutja  in pokaži globino svoje moči.
Da prisluhneš ženski strani sebe se morda ne zdi enostavno, saj je ta vrsta energije nekaj, kar pogosto spregledaš v mnogih vidikih svojega vsakdana. Če se lahko povežeš s tem kar si, boš ugotovila, da ti je na voljo neomejen vrelec moči.
Tvoja zmožnost, da se dotakneš svoje intuicije in prisluhneš notranjim vodnikom, da upoštevaš potrebe ljudi okoli sebe ter, da na situacijo gledaš s sočutjem in ljubeznijo, so načini, kako svetu pokažeš pravo moč, ki je del tvoje ženske narave.
Ko se naučiš vključiti ta vir moči v vsakodnevna opravila in sprejemanje odločitev, boš ugotovila, da si lahko bolj prilagodljiva in ​​odprta za stvari, ki se dogajajo okoli tebe in bolj dojemljiva za nove ideje. Dnevne situacije pa ne bodo več izčrpavale tvojih sokov (hormonskega sistema).
Ne samo, da boš videla svet v drugačni luči, začela se boš zavedati potenciala te oblike energije, ki te vodi v opolnomočenje.
Ko skrbiš za svojo žensko energijo, lahko na novo definiraš pomen moči. Če svojo žensko moč sprejmeš kot nekaj, kar je samo po sebi močno, jo lahko uporabljaš s samozavestjo in odločnostjo ter črpaš iz tega, kar ti resnično pripada.????
Kje najlažje aktiviraš ŽENSKO ENERGIJO in SAMOZAVEST po žensko?
Na VENUS sočni in čarobni jogi. Tiste, ki so v butični skupini vedo o čem govorim.