Joga na Rudniku- za sodobno žensko

BFY je celostna vadba,  ustvarjena za sodobno žensko.  To je vadba, ki preoblikuje telo, prižge hormone, odpre  srce, poveča vitalnost, napolni prsi, učvrsti zadnjico, dvigne energijo, zravna trebušček in pomladi obraz. Je prava eksplozija ženske energije.

V današnjem svetu socialnih medijev in influencerjev, ki nam kažejo kako naj živimo, izgledamo in se počutimo, se nam to pogosto zdi nedosegljivo. Lepotni trendi so polni popolnih teles in polikanih obrazov. Da bi dosegle te standarde, ženske posegajo po hitrih rešitvah.  Družbeno spremenljivo je postalo, da popravimo vse kar je neperfektno.  Malo je žensk, ki so v sozvočju s seboj in svojim telesom, saj nas nihče ne uči, kako sprejemati svoje telo in biti ponosne nase.
Resnica je, da smo več kot samo fizično telo.  Smo tudi čustvena in duhovna bitja in tega se moramo zavedati. Prenehati moramo  iskati hitre- instant rešitve, če želimo svoje zdravje, dobro počutje in naravno lepoto dvigniti na višjo raven. Šele ko je vse v našem telesu usklajeno, lahko resnično izrazimo kdo smo, ter začnemo sijati od znotraj navzven – in takrat smo najlepše.

Tukaj nastopi Beauty FitYoga.


Beauty FitYoga je holistična vadba.  Ko vadba pokriva vse aspekte tvoje biti ( fizične, čustvene in energetske)  je vadba celostna, ter prinese trajne spremembe na bolje.  Spremembe, ki jih opaziš na telesu, počutju in v odnosih.  BFY je vadba, kjer utelesiš vse dele sebe, kar prižge tvoj fizični, emocionalni in energetski sijaj.


BFY se zaveda, da smo ženske ciklična bitja, zato potrebujemo drugačno vadbo,tudi drugačno jogo kot moški. Kot ženska dobro veš, da greš skozi mesec čez več faz svoje cikličnosti. Tvoja energija se skozi mesec spreminja, zato je prav, da tudi z vadbo to spoštuješ in neguješ. Tako postaneš bolj zavedna svojega telesa, ga pričneš spoštovati in čutiti kaj potrebuje, telo pa ti nazaj vrača z dobrim počutjem in sijajem.

Ker je Beauty FitYoga ustvarjena za ženske,  daje glavni  poudarek delom telesa, ki nas dela ženstvene (medenici, krepitvi mišic medeničnega dna, bokom, zadnjici prsim in obrazu). Vsi ti deli se krepijo, gibajo in negujejo. V medenici je naše zdravje, moč in kreativnost.

Namen BFY je, da te postavi nazaj v žensko energijo. Ko si v svoji ženski energiji je življenje lahkotnejše, magnetično in sijoče. Vse postane mogoče in bolj lahkotno. V današnjem svetu smo ženske skoraj cel dan v moški energiji. To uničuje naše zdravje, odnose, magnetičnost, sijaj in uživanje v življenju. Cel dan hitimo, imamo tisoč opravkov in po možnosti obiskujemo še visoko intenzivne vadbe, vse to uničuje našo ženstvenost. Če ne negujemo ženske energije, nič v našem življenju ne more biti tako kot bi moralo biti. Ko se postaviš nazaj v žensko energijo postajaš bolj srečna, bolj uspešna, bolj avtentična…s tem razvijaš nov odnos do sebe, več samospoštovanja, postavljaš meje, rečeš NE vsemu, kar te ne podpira. To rečeš na skrajno ljubeč in nežen način.

Ker izboljšuješ odnos s seboj, se izboljšujejo odnosi z drugimi.


BFY- ne prisega na popolno telo,  ampak na naravno lepoto ženskega telesa. Vsaka  ženska naj se počuti čudovito v svojem telesu, ki je zdravo, fit in svobodno. Ne gre za to » kakšne oblike si«  ali » kako lepa si«.  Gre za notranjo moč in usklajenost s seboj, kar je resnična lepota, ki se odraža na sijočem obrazu.

BFY je inteligentno oblikovana, neverjetno učinkovita in zabavna vadba.  Je fuzija joge, pilatesa, kardio elementov, joge obraza in ženskih gibov, ki poskrbijo za oblikovanje in razteg telesa, jasnost misli in odpravo stresa.   Vadba je intenzivna, vendar hkrati nežna in tekoča, jin in jang, kar predstavlja ravnovesje.  Z vadbo boš razstrupila notranje organe, preoblikovala svoje telo, povečala in  prižgala zlate hormone, stopila celulit, napolnila obraz, prsi, vzpostavila pretočnost v telesu in odpravila čustvene vozle preko fizičnega telesa. Vadba je  darilo sama sebi, saj z vsako vadbo odpreš novo skrivnost. Kot bi odpirala škatljice z darili… eno za drugo…v kateri je novo presenečenje.

BFY je edina vadba, ki ne pozabi vključiti obraza in aktivacije žlez z jogo obraza in samomasažo. Je tvoj lepotni obred. Dvignila in učvrstila boš mišice obraza, zbrisala kakšno gubico, predvsem pa odpravila napetosti, povečala cirkulacijo in aktivirala sam vrh celotnega hormonskega sistema. Ko je ta prižgan, je poskrbljeno za vse procese v telesu, ti pa si sijoča. Kadar nam hormoni ugašajo, se organizem pospešeno stara, suši in začne propadati. Prizadete so tudi kosti, koža, metabolizem se upočasni, zato se bolj redimo.

In kakor luna prihaja in izginja, kakor se spreminjajo letni časi, tako gremo tudi ženske po poteh večnega valovanja in spreminjanja, naša telesa pa nenehno menjavajo cikle,  od ovulacije do menstruacije. Od občutka lahkotnosti in svetlobe do teme, teže ter nerazpoloženosti. Morda pa raje izberemo:  od najvišje kreativnosti do razmišljanja, časa ko se umaknemo vase.

Vadba joge poteka v Ljubljani na Rudniku. To je tvoj najbolj zabaven, ženstven in lepotni obred.