Pravi zmagovalec tvojega lepotnega ritaula

Pojdiva kar naravnost na stvar – vem, da si dehidrirana.

Kako to vem?

Če je zjutraj prva stvar, ki jo zaužiješ, kava, če si cel dan prilepljena na pisalno mizo ali pa če ni dnevno na tvojem jedilniku sadje in zelenjava, potem to zagotovo občutiš.

Popoldanska utrujenost? Odkljukano.
Naključne bolečine po telesu? Seveda.
Koža, ki je bolj “meh” kot sijoča? Točno tako.

Ampak počakaj malo—preden začneš litrsko nalivati vodo vase, bodiva  realni. Hidratacija ni le v tem, da se utopiš v H2O (in ne, niti v tistih 8 velikih kozarcev). Nova znanost o hidrataciji je tu, da pretrese vse skupaj, in verjemi mi, precej bolj kul je kot le “pij več vode.”

Več hidratacije z manj vode?

Kaj je torej fora? Bolje in pametneje  se je hidrirati s pomočjo rastlin, svetlobe in premišljene uporabe vode. Tako greš celično globoko. In uganila si, ne gre le za potešitev žeje; gre za programiranje tvojih celic z modrostjo vode.

Voda: Pravi zmagovalec tvojega lepotnega rituala

Razčistiva eno stvar—voda je bistvena. Ne le za to, da te ohranja pri življenju, ampak tudi zato, da izgledaš čudovito. Pravilna hidratacija je tvoja vstopnica za zmanjšanje zabuhlosti, pomiritev rdečice, boj proti staranju in celo za preprečevanje aken. In tukaj postane zanimivo—voda lahko drži namero.

Si že slišala za Masaruja Emota? Njegovo delo kaže, da lahko človeška čustva dobesedno spremenijo strukturo vode. Pomisli na to naslednjič, ko boš napolnila svoj kozarec. To ni le voda—je ogledalo za tvoje razpoloženje in lahko jo informiraš.

Spoznaj 4. fazo vode—H302

Dr. Gerald Pollack je odkril nekaj osupljivega—4. fazo vode, H302. To ni tvoja povprečna voda; to je strukturirana, gelu podobna voda, polna energije. To je tisto, iz česar so tvoje celice resnično narejene, in to te hidrira bolje, dlje in globlje kot le navaden H2O.

Ta EZ voda ( imenuje se Exclusionary Zone) je kot napolnjena baterija za tvoje celice, ki shranjuje energijo in jo dostavlja tja, kjer jo najbolj potrebuješ. Je nastavljiva s svetlobo in namenom. Govorim o hidrataciji na povsem novi ravni.

Pojej svojo vodo—da, prav si slišala

Namesto da bi popila litre vode, zakaj je ne bi kar pojedla?
Dr. Dana Cohen in antropologinja Gia Bria sta odkrili skrivnost —sadje in zelenjava sta polna življenja vzdržujoče gelaste vode, in to je popolno gorivo za tvoje telo. Dodaj ščepec morske soli, bogate z minerali, v svojo vodo in napolni telesni električni sistem kot profesionalka.

Tudi tvoja fascija potrebuje ljubezen

Hidrirana fascija je ključ do tega, da vse te dobrote pridejo v tvoje celice. Ko je tvoja fascija hidrirana, se telo bolje giblje, boljše počuti in, ja— sije.

Najboljši del?

To ni le znanost—je revolucija. Gre za vrnitev povezovanja z naravno modrostjo tvojega telesa in za ravnanje z vodo kot z dragocenim virom, ki to tudi je. Zato uživaj v sončni svetlobi, jej svojo vodo in si predstavljaj, kako izžarevaš zdravje in vitalnost.

Smo del globalne rešitve za vodo, draga. Prinesimo nekaj resnega spoštovanja vsaki kapljici.

Na zdravje za povečevanje našega toka, izboljšanje našega sijaja in širjenje te modrosti daleč naokoli.

Ostani hidrirana, ostani sijoča.


Vabljena v holističen program INANNA JOGA OBRAZA, kjer imaš 2 možnosti:

1. 5 tedenski online program, kjer v svojem ritmu potuješ skozi program:
https://ninavodeb.thinkific.com/courses/joga-obraza-5-tedenski-tecaj

2. 6 tedenski online program v ŽIVO, kjer te vodim in učim vaje preko ZOOMA. Prejmeš tudi skupinski coaching na različne teme, ki jih obravnavamo skozi 6 tednov:
https://beautyfityoga.com/joga-obraza-6-tedenski-tecaj/