Nephrit žad- kamen, ki ga kupiš enkrat za vse življenje

Nephrite žad je zdravilni kamen, ki pomaga širiti naravne in samozdravilne sposobnosti telesa in je bil eden najbolj iskanih kamnov že več kot 5000 let nazaj na Kitajskem.
Nephrite žad prinaša pozitivne učinke na človeško telo, še posebej na kožo, krvni obtok, ter poživlja kožne celice. Nephrite žad je zlasti koristen za zdravljenje ledvic, želodca, artritisa, mehurja in sklepov. Velja tudi za kamen plodnosti in ima jin-jang energijo.

Ime “nephrite” iz grške besede “nephros”, ki pomeni “ledvico” ima koristi pri zdravljenju bolezni ledvic. V kitajski kulturi je nephrite žad veljal za “kamen nebes”. Je tudi najboljše jajce za yoni (vagina) saj, ko pogledamo vse njegove vrline, ni čudno, da je bil nepogrešljiv na Kitajskih kraljevih palačah.

Nephrit žad je zelo težak in neporozen kamen, ki ga boš s pravilno nego lahko imela vse življenje. Je gladek in enostaven za čiščenje in se zelo težko zlomi ali razpoka. Prav tako ima visoko toplotno prevodnost, zato tvojemu telesu ni potrebno uporabiti veliko energije za segrevanje. Naravni nephrite tudi ne spreminja naravnega pH ravnovesja v telesu.

Za nephrite žad je znano, da je najboljši kamen za pomoč za zdravje ženskega reproduktivnega sistema in za uravnoteženje hormonov. To je kamen, ki odpira srce in lahko pomaga kot pomoč pri čiščenju neželene energije. Z redno vadbo je potrebno kamen energetsko očistiti tako, da ga namočimo v vodi z morsko soljo.
Nephrite žad je edini kamen, ki se priporoča za dolgotrajno nošenje čez dan in celo noč. Nephrite je zelo nežen zaščitni kamen, ki ščiti lastnico pred zunanjo nezaželeno energijo, medtem ko dela na celjenju preteklih travm ali slabe energije. Deluje mehko in spodbuja občutek dobrega počutja.

Čustvene / Duhovne prednosti: Nephrite žad je prijazen in ozemljenen. To je nežen dragulj namenjen zaščiti, spodbuja mirno energijo v srcu in po vsem telesu. Podpira nove ljubezni in povečuje zanesljivost in zvestobo. Je idealen za ženske, saj pospeši fizične in čustvene zdravilne procese.

Privoščite si dar ljubezni. Nephrite žad je kamen, ki ga kupiš enkrat za vse življenje.

 

  • Žadasti Nephrit jajček s certifikatom ( 55 EUR) lahko naročiš na:
    nina@beautyfityoga.com