5 načinov kako energijsko očistiš kristalna joni jajčka

Zakaj je potrebno kristalna  žadasta joni jajčka energijsko čistiti?

 

Joni jajčka so kristali iz zemlje, zato imajo živo energijo. Živa in živahna energija, ki jo kristal izpusti, naredi čudeže pri zdravljenju tvoje Venere (Joni). Da boš lahko prejela njihove polne zdravilne moči je potrebno žadasta jajčka redno energijsko čistiti.

Kako pogosto je potrebno čistiti kristalni jajček?

Najprej je potrebno dobro očistiti kristalni jajćek predno ga prvič uporabiš.  S tem boš odstranila energijo vsakogar, ki je prijel kristal pred tabo. Pomembno je, da svoj jajček oviješ  v ljubečo, živahno energijo.

Pogostost čiščenja kristalnega jajčka bo temeljila na tem, kako pogosto ga uporabljaš, pa tudi na tem, kaj se s teboj dogaja čustveno in energijsko. 

Če  redno vadiš z žadastim jajčkom in si večinoma dobre volje, v dobrih čustvih, zadovoljna s svojim življenjem, je enkrat ali dvakrat na mesec popolnoma dovolj za energijsko čiščenje..

Če pa preživljaš čustveni stres, bi bilo idealno, da žadasti jajček čistiš pogosteje, saj jajček vsrka negativno energijo tvoje Venere. Vsekakor se lahko osredotočiš na vadbo  z jajčkom, da se globoko povežeš s svojo sveto žensko energijo in pomagaš procesu zdravljenja. Čiščenje negativnih energij in ponovno polnjenje z višjimi vibracijami pa bo pomagalo pri zdravljenju.

 

1. Polna luna

Čiščenje žadastega jajčka ob Polni Luni je moj najljubši ritual čiščenja. Čas polne lune je takrat, ko je zemeljska ženska energija v polni moči, zato je to idealen čas, da se globoko povežeš a svojo žensko vadbo z žadastim jajčkom. Preprosto ga pusti čez noč na okenski polici in mu dovoli, da se kopa v luči polne lune, ali pa  pojdi še globlje z obredom polne lune. 

 

2. Polnjenje s svojo energijo

Preprosto primi kristal in skozi njega prenesi zdravilno energijo. Lahko tudi ležiš na hrbtu s svojim jajčkom med prsmi ob srcu in si postaviš ljubeče namere.

 

3. Zvočno polnjenje

Zvok izpusti živahno pulziranje, ki pomaga pri nastavitvi vibracij tvojega žadastega jejčka v prvotno stanje. Kristalne ali tibetanske pojoče sklede odlično delujejo. Med igranjem položi jajček blizu sklede in mu dovoli, da se kopa v ljubeznivi zvočni kopeli.

 

4. Cvetni listi in eterična olja

Žadasti jajček lahko položiš v skledo cvetnih lističev – poljubnih cvetnih listov. Mnoge rože imajo tudi lastne zdravilne lastnosti, ki bodo energijo delile s tvojim kristalom. Vrtnice lahko uporabiš za zdravljenje ljubezni, sivko pa za sprostitev.  Priporočam tudi naravna esencialna olja, saj so idealna za čiščenje in rituale.

 

5. Zemlja

Jajček lahko napolniš z vibracijo zemlje. Zemlja bo vsrkala staro energijo jajčka in ga napolnila z bjegovo pravo zdravilno vibracijo. Jajček seveda potem dobro umij z vodo.

.