Inanna Rituals

Dobrodošla v svet razvajanja sebe

Ključ do iskanja radosti v vsakdanjem življenju je ustvarjanje rituala, ki daje prostor za vlaganje vase in v to, kar ti je pomembno.

Ritual s Solno Meglico

Guasha Ritual

Inanna Joga obraza

Anti stres ritual

Kristalni jajček

Cupping Ritual

0065_211223_NinaVodeb

V STIKU S SABO

Obožujem Rituale, ki me notranje umirijo in povežejo z žensko energijo ter odprejo vse moje čute. Zelo pomemben zame je izgled, ki izhaja iz notranje harmonije. Milina, sijoča in gladka koža, iskrice v očeh, dvignjeni ustni kotički in graciozno gibanje.

Užitek biti v svojem ženskem telesu in ga častiti.

Inanna Rituali prebudijo lepoto, gracioznost, milino, mir, stik z ženskimi zakladi in tvojo dušo, da lahko za nekaj trenutkov ljubeče izklopiš zunanji svet in se vrneš vase, v svoje senzualne čute. Tako se notranje nahraniš in si podariš vse kar potrebuje tvoja duša, ki velikokrat lačno išče ljubezen v zunanjem svetu.

Inanna je starodavna sumerska boginja, ki predstavlja nebeško kraljico, kraljico univeruma in boginjo ljubezni, spolnosti, plodnosti in lepote, pa tudi vojne, pravičnosti in politične vladavine. Predstavlja povezavo med svetlobo in temo, moško in žensko energijo, jinom in jangom. Predstavlja Ravnovesje in Harmonijo.

0036_211223_NinaVodeb

 

Toliko, kot se sama obožuješ, si lahko oboževana. ❤️

Si se pripravljena zaljubiti vase?