Cupping za obraz in telo

Cupping Ritual

Cupping je starodavna metoda, ki se uporablja v tradicionalni kitajski medicini in uporablja vakum za nežno ločevanje plasti kože, fascij in mišic. Poveča pretok kisika in s hranili bogate krvi v celice ter odvaja toksine iz obraza in telesa skozi limfni sistem.

Poveča proizvodnjo elastina in kolagena.

Spodbuja s kisikom bogat krvni obtok

Stimulira limfni sistem.

Cupping  za obraz in telo ali masaža obraza z ventuzami s pomočjo vakuma vase povleče kožo in loči različne plasti kože, vezivnega tkiva in mišic, kar spodbudi globoko obnovo oz POMLAJEVANJE!

Cupping rirual ustvarja izjemno mikrocirkulacijo ter pretočnost globjih nivojev kože, kjer se proizvajata elastin in kolagen.

Masaža obraza s pomočjo obraznega cuppinga je izjemno učinkovita in prinaša izjemne in takoj vidne rezultate.

Kakovostne steklene ventuze ustvarjajo, nežno, a globinsko vakumsko masažo, ki odpravlja “zlepljenost” tkiv, kot so fascija in mišice obraza in povečuje s kisikom bogat krvni obtok do celic.

Kožo ščisti, zmanjšuje vidnost aken, gubic, z obraza sprošča napetosti in ustvarja naravni lifting obraza ter ga preoblikuje v njegovo najlepšo naravno linijo.

Masaža z obraznimi cuppingi je idealna podpora ritualu Joge obraza.

Cupping set je pakiran v zaščitni embalaži, v kateri ga lahko tudi sama med uporabami shranjuješ.

0076_230331_Nina_Logarska_dolina

CUPPING RITUAL ZA OBRAZ

 

Poveča mikrocirkulacijo in posledično pomaga povečati proizvodnjo kolagena in elastina, kar izboljša teksturo in sijaj kože. Pomaga zmanjšati zabuhlost in akne, sprosti napetost v mišicah, definira konture obraza in zmanjša videz drobnih gub

Cupping Ritual obraza bo razbremenil tvoj obraz, sprostil napetost v obraznih mišicah in pustil kožo napeto, čvrsto in sijočo.

PAKET VSEBUJE:

  • Najmanjšo skodelico (S): za okoli oči in ust
  • Srednjo veliko skodelico (M): obraz, vrat in dekolte
  • Video z napotki

Material: Visokokakovostno medicinsko steklo in kroglica iz silikona.

CENA: 45,00 eur (10% popust)

 

IMG_4527

CUPPING SET ZA OBRAZ IN TELO

Setu je dodana večja ventuza za telo, ki bo sodbudila krvni in limfni pretok po celem telesu in posledično pomagala zmanjšati celulit, izboljšala teksturo in elastičnost kože ter zmanjšala bolečine v različnih delih telesa Cupping za telo pomaga razbremeniti mišično napetost, spodbuja popravilo celic, pomaga pri regeneraciji tkiv, zmanjša celulit in tonira ter gladi kožo. Cupping pomaga preprečevati zadrževanje vode v telesu.

PAKET VSEBUJE:

  • Najmanjša skodelica (S): okoli oči in ust
  • Srednje velika skodelica (M): obraz, vrat in dekolte
  • Večja skodelica (L): noge in trebuh
  • Video z napotki

CENA PAKETA: 56,00 Eur (10% popust)