Žadasti jajček- notranji nakit Ženske, ki je v stiku s svojo lepoto in sijajem

Dvig notranjih organov

Okrepljene mišice medeničnega dna dvignejo tudi notranje organe in obraz.

Uhajanje urina- inkontinenca

V primeru inkontinence ti bo trening z jajčkom pomagal pri preprečevanju uhajanja vode in energije iz telesa.

Po porodu

3 mesece po porodu je potrebno okrepiti vaginalne mišice, maternica se mora skrčiti na prejšnjo velikost, rodila pa potrebujejo obnovo. 

Kristalni jajček-najbolj varovana skrivnost kitajske palače

Joni jajček, žadasti jajček ali jajček ljubezni - so imena za lep poldragi kamen, izklesan v obliko jajčka in poliran, da ga ženska nosi kot skriti in negovalen nakit v vagini.


Že pred več kot 5000 let nazaj so ženske uporabljale kristalne  jajčke. Carice in konkubine Kitajske kraljeve palače so uporabljale jajčka, oblikovana iz žada, da bi dosegle spolno moč, prebudile čutnost in ohranile neverjetno zdravje tudi v starosti. Do nedavnega je bila ta starodavna skrivna praksa na voljo le članom kraljeve družine in izbiranim taoističnim praktikom.

"Yoni" je sanskrtska beseda za žensko vagino, kar pomeni "sveti prostor". Njegov simbol se je v vzhodnih kulturah častil že od antičnih časov za podeljevanje življenja, ustvarjalnosti in ljubezni, ki jo ima ta čarobni del ženskega telesa.

Kakšne so prednosti, če redno treniraš s kristalnim jajčkom:

 • Povečaš libido in prebudi čutnost.
 • Povečaš sočnost!
 • Razvijteš intimen in ljubeč odnos s svojo joni, celotnim telesom in na sama s seboj.
 • Poveča se občutljivost med spolnim odnosom.
 • Postaneš bolj orgazmična.
 • Pridobiš nadzor nad vaginalnimi mišicami.
 • Izboljšaš svojo prakso tantre, qigonga in joge.
 • Simptomi PMS in menstrualnih krčev se zmanjšajo.
 • Izboljša splošno zdravje in dobro počutje.

  Jajček se uporablja kot vaginalna utež, ki okrepi mišice medeničnega dna, vrne življenje v rodila, jih prekrvavi in segreje.

  Uporaba jajčka pomaga pri preprečevanju uhajanja urina, dvigu in polnjenju prsi, maternice in mišic obraza, podpira spolno moč, pomaga pri bolečinah v hrbtenici, polepša spolno življenje, obnavlja rodila po porodu in vlaži nožnico.

Nephrit žad

Je eden najkakovostnejših oblik žada. Njegova zelo temo zelena, skoraj črna barva, doprinaša k negovanju ženske yin energije in močno spodbuja vlaženje nožnice ter ženskemu telesu vrača nujno potrebne tekočine, ki žensko ohranjajo mladostno in vitalno. Izredno krepi ledvice. To je najbolj primeren kamen za povečevanje ženske energije ter za zdravje reproduktivnih organov. V kitajski kulturi je znan kot kamen zdravja, bogastva, plodnosti in dolgoživosti.

19467581_1400429100006331_5460018487680788598_o

Cena 55 EUR.
Jajčka so preverjene kakovosti, ročno obdelana in  brez uporabe kemikalij. Vsak jajček je shranjen v žametni žakeljček in ima certifikat autentičnosti.

 

0096_181228_tspot_bominu

Moja izkušnja z žadastim jajčkom

Jajček je postal moj najboljši prijatelj. Obvezno me spremlja na mojih urah Venus in Beauty FitYoge, da podpira mojo žensko energijo. Kristalni jajček mi omogoča najboljši stik z mojim telesom, notranjo močjo in intuicijo. Včasih ga pozabim doma in takrat čutim, da mi nekaj manjka.

Redno pa z jajčkom izvajam tudi trening joge obraza, masažo prsi in krepim ter negujem notranje organe. S tem poskrbim, da se dviguje maternica, jajčniki, prsi in obraz, ker so vse te mišice med seboj pavezane. Tako imajo moje vaje trojni učinek.

Spremlja me na vsako pomembno predavanje, sestanek in vadbo saj me postavi v svoj center. Čisto sem navdušena!:))

A woman can’t be in her light if she feels like a stranger in her body. Understanding, loving and listening to our body brings us in balance, creating a mind, body and spirit harmony.

Pogosta vprašanja

Darilo zate

E-knjiga z navodili za uporabo jajčka.

Pri nakupu jajčka na svoj email naslov prejmeš e-knjigo s podrobnimi navodili, kako začeti z jajčkom, kako ga čistiti, kako se z njim spoprijateljiti in kje te lahko podpre.

topphoto

DELAVNICA
JONI JAJČKI- SKRITI NAKIT ZA PREBUDITEV ŽENSKE ENERGIJE