Nephrit žadasti jajček čaka nate

 

Nephrite žadasti jajček je najboljši material, ki ga predlagam začetnicam pri redni uporabi in vadbi krepitve mišic medeničnega dna. Ko pogledamo na dejstva, ni presenečenje, zakaj so cesarice na Kitajskem dajale prednost Nephritu pred ostalimi kamni:

Fizično je Nefrit žad zelo trden in neporozen kamen, ki ti bo trajal vse življenje z ustrezno nego. Je gladek, enostaven za čiščenje in skoraj nemogoče ga je zlomiti ali razpokati. Prav tako ima visoko toplotno prevodnost, zato tvojemu telesu ne bo treba porabljati toliko energije, da bi ga segrevalo. 

Znano je, da je Nephrite žad najboljši kamen za pomoč pri zdravljenju ženskega reproduktivnega sistema in uravnoveša hormone. Energijsko odpira srce in lahko pomaga pri čiščenju nezaželenih energij. Ko redno vadiš z jajčkom, je zelo pomembno, da ga  na vsake toliko časa energijsko očistiš, tako da ga položiš v skledo morske soli.

Nephrite žad je edini kamen, ki je priporočljiv za dolgotrajno obrabo čez dan in celo noč. Energija drugih kristalov je intenzivnejša in jih lahko uporabljamo eno ali dve uri hkrati, idealno med meditativnimi dejavnostmi. Nephrit pa je zelo nežen in zaščiten kamen, ki ščiti lastnico pred zunanjo neželeno energijo, medtem ko dela na zdravljenju preteklih travm ali energije. Drugi kristali lahko mešajo čustva, ki  lahko postanejo prevladujoča. Nephrit pa deluje nežno in spodbuja občutek dobrega počutja.

Vsak Nephrit žad, ki ga naročiš pri meni je pakiran v vijolični žametni vrečki, ima certifikat o avtentičnosti in ni kemično obdelan. Prav tako prejmeš e-priročnik o njegovi uporabi.

Cena jajčka srednje velikosti je 55 EUR.