Pomladni ženski vikend joga oddih

Povrni si Žensko moč, Lepoto in Izvir Mladosti

12-14 april 2024

IMG_1388

Privošči si užitek, ki odraža žensko naravo in se za tri dni odklopi od sodobnega sveta, ki je poln neprestane akcije. Vikend oddih bo tvoje telo pocrkljal s čutnimi vajami, ki odražajo žensko anatomijo in naravo. 

Obkrožena boš s prelepo in neokrnjeno naravo najlepše slovenske doline, čistim zrakom in mirom.
Sprehodi, nežno gibanje, aktivacija ženske energije, dihalni detoks, bosa pot, ti bodo povrnili svežino, dobro počutje in nasmeh.

beaver-academy-camp-diamonds-2

Najlepše darilo sebi

Čutiš, da se vrtiš v začaranem krogu?

Si ves čas v stresu?

Tvoje življenje teče z neverjetno hitrostjo?

Čutiš notranji klic po naravi in gibanju?

 

Čas je, da si podariš TRENUTKE ZASE, nove dogodivščine, gibanje, prižganost in razvajanje.

Svež zrak, energija pomladi, prekrasna narava, sproščanje, ženska joga z energijskimi vajami, lepotni detoks rituali, ženski krog, bodo v tebi prebudile svežino, lahkotnost, povezanost in novo energijo.
Povezala se boš s pomladnim ciklom narave, prižgala svojo elektriko, kar se bo kazalo v sijočem obrazu, iskricah v očeh, dvignjenih ustnih kotičkih, energiji in lahkotnosti.

Predvsem, pa bo to vikend druženja, gibanja, povezovanja, užitka in odkrivanja skrivnosti ženskega telesa, aktivacije shakti energije in lepote, podprto s prelepo naravo.

 

 

krog

Prava lepota prihaja od znotraj in zažari navzven kot jutranji sončni žarek.

Odkrivale bomo poti LJUBEZNI do sebe, odnosa do NAŠEGA TELESA, sprejemanja SEBE. V sebi boš čutila več ljubezni, odprtosti in sproščenosti. Prižgala boš ženska stikala, ki bodo zasijala na tvojem obrazu in počutju.

Si pripravljena prebuditi Shakti v sebi?
To je vir moči, modrosti in zdravljenja, ki obstaja v tebi in se je lahko dotakneš kadar koli želiš. Ta božanska ženska energija prebiva v tvojem čudovitem telesu, natančneje v tvoji medenici, trebuhu, bokih in križnici. Ta večna modrost ali Shakti je izraz čutnega bistva življenja -- in se vedno premika skozi tebe. Ima moč odstraniti blokirano energijo, zaradi katere si brez energije, strasti in oživi dele v tebi, ki spijo. V tem vikendu ti bom pokazala, kako jo prebuditi -- in pustiti, da teče!

Vadbe bodo primerne tako za začetnice, kot za izkušene, saj bo vadba prilagojena skupini.

0039_230331_Nina_Logarska_dolina
0048_230331_Nina_Logarska_dolina

CIKLIČNOST

Ozavestila boš svoj ženski hormonski cikel in lunarni cikel, ki okrepita stanja, ko se počutiš visoko ali nizko z energijo. Cikličnost te uči, kako izkoristiti najzahtevnejšo lunino fazo za podporo dobremu počutju ves mesec, ne glede na to, ali si plodna ali ne, da lahko uživaš v prednostih, kot so večja energija, uravnotežena čustva in bolj osredotočena produktivnost.

Starodavne prakse ženskam pomagajo predelati temnejša stanja, ki se pojavijo v delu cikla, ko imamo največji padec hormonov, tako da ne delujemo kompulzivno z vedenji, ki razpršijo našo energijo in povzročajo višje ravni stresa in tesnobe. Ta praksa zagotavlja, da imamo reden čas za obdelavo svojih misli in občutkov, kar ima za posledico boljše samorazumevanje, samosprejemanje in osredotočen način bivanja. Jaz ji pravim trajnostna ženskost.
RITUAL

LEPOTNI DOGODEK

Svojo dušo boš pocrkljala z leptnim dogodkom, kjer boš razvajala svoj obraz z naravnimi tehnikami pomlajevanja in naravno kozmetiko.

0082_230331_Nina_Logarska_dolina
0107_230331_Nina_Logarska_dolina (1)
0093_230331_Nina_Logarska_dolina

ALPSKI EKO WELLNESS
Voda. Kamen. Les. Trije naravni elementi s svetlobo harmonično povezani v celoto. Prepustile se bomo hedonističnim užitkom v hotelskem Alpskem Eko Wellnessu, ki nas bo popeljal v svet dobrega počutja, razstrupljanja in razvajanja ter nas očaral s panoramskim pogledom na Kamniško - Savinjske Alpe.

IMG_8984
IMG_1127

 

Velik ogrevan whirlpool ter prostor s komfortnimi počivalniki. Skozi veliko panoramsko okno te pogled nežno popelje preko travnika proti alpskim vršacem z Ojstrico na čelu.

Intimen svet s turško, finsko ter bio savno ti omogoča odmik od zunanjega sveta in njegovih vplivov ter popolno sprostitev in pomiritev.

Krasen zunanji prostor z naravnim bazenom in prekrasnim pogledom na naravo, bosa pot, ki vodi od zunanjega plavalnega bazena vse do slapa Palenk, ki te napolni z energijo in sprosti. 

 

IMG_0871
IMG_0865
IMG_0867
SMOOTHIENINA

JUTRANJI DETOX SMOOTHIE

Jutra bova pričeli z jutranjim smoothijem, ki bo osvežil in napolnil telo z vitamini in minerali ter tako poskrbel za najboljši začetek dneva pred, jutranjim gibanjem.

SMOOTHIE1
0169_230331_Nina_Logarska_dolina

REFLEKSIJA ČISTOSTI NEOKRNJENE NARAVE Z LJUBEZNIJO UJETA NA KROŽNIKU.

 

Lokalna in ekološko pridelana živilžla, ki jih po domačih recepturah pridelajo in proizvedejo na okoliških visokogorskih kmetijah. Vsa hrana je kuhana s čutno prefinjenostjo in z ljubeznijo. Brez umetnih aditivov se okusi še bolj približajo naravi in domačnosti, čemur dajejo v hotelu prav poseben poudarek.

 

zajtrk
riba

HOTEL PLESNIK

Družinsko voden butični hotel z več kot 80-letno tradicijo, leži v osrčju Logarske doline.
Očarali te bodo izjemni pogledi na vršace Kamniško-Savinjskih Alp,prijazno osebje in vrhunske storitve,  ki temeljijo na spoštovanju narave in uporabe ekoloških domačih proizvodov.

IMG_0880
IMG_0860 2
IMG_0863 2
IMG_0876

Paket vključuje:

 

 • 3 DNI bivanja  v BUTIČNEM hotelu s cerifikatom Green Globe Eco
 • 2 x NAMESTITEV v vili Palenk
 • 2 x samopostrežni zajtrk
 • 2 x malo kosilo (juha in solata)
 • 2 x večerja: pozdrav iz kuhinje + 4-hodni streženi meni
 • Vstop v Alpski Eko Wellness (Neomejeno uživanje+ suho sadje in čaj)
 • Kopalni plašč, savna brisača
 • Copati
 • 2x smoothie
 • 2x JUTRANJA energijska joga in hormonska joga
 • 2x  Venus (prebujanje Shakti)
 • ENERGIJSKE vaje za razstrupljanje (v primeru lepega vremena)
 • DELAVNICA- Lepotni ritual
 • DELAVNICA- Ženska cikličnost
 • SPREHODI v naravi
 •  BOSA POT.
 • Joga blazine, bulsterji, kocke
 • Druženje, smeh, užitek, ženske teme.
 • DARILO

Prihod v hotel je v petek od 14.00 ure naprej. Res ti priporočam, da si vzameš petek prost in čim prej prideš v Logarsko, da zkoristiš čas za sproščanje v naravi in Alpskem EKO wellnessu.

Ženski vikend oddih se začne ob 18.00 in konča v nedeljo po kosilu, ko si lahko privoščiš še zaključek v wellnessu..

Dan se bo začel z jutranjo energijsko vadbo  ki te bo napolnila z energijo in lahkotnostjo. Čez dan boš imela čas zase, lahko boš aktivna ali pa se boš sproščala in razstrupljala v Alpskem Eko Wellnessu s pogledom na bazen in planine. Vmes se boš lahko pridružila lepotnemu ritualu, delavnici, se sprehajala v naravi in spodbujala svoje čute na bosi poti. Večer bo namenjen za nežno gibanje, ženski krog, druženje in sproščanje.

0013_230331_Nina_Logarska_dolina
0089_230331_Nina_Logarska_dolina
0110_230331_Nina_Logarska_dolina (1)

Doplačila:

 

 • Turistična taksa: € 2 po osebi na dan; € 1 za otroke med 7 in 18 letom starosti
 • Prijavnina: € 2,5 po osebi
 • Pijača
 • Žival: € 25 na žival na dan
NINA

Hotel Plesnik je zibelka lepote narave, svežega zraka, čudovite pokrajine in čiste narave, ki ima zdravilni potencial. Ta čudoviti kraj s pozitivnimi vibracijami nas bo podprl v ženskih vadbah za hormonski sistem in harmoniziral tvoje telo in um, ter te popeljal na naslednjo ravnen popolne harmonije.

3 dni boš najboljše skrbela zase, uživala v svojem telesu, ženski energiji in lepotah narave. To ti bo dalo poseben zagon in aktivacijo sijaja za boljše odločitve in najboljši magnetičen vstop v poletje.

Domov se boš vrnila prerojena, tega občutka pa ne boš več želela izugibiti, zato boš tudi v prihodnje sprejemala le najboljše odločitve zase.

Telo je tvoj tempelj, skrbi zanj. To življenje pa samo enkrat živiš!

Izkoristi svoj potencial za rojalnost in življenje v sedanjem trenutku.

Si pripravljena na vikend zate?

CENA IN MOŽNOSTI PLAČILA:

ZGODNJA PRIJAVA DO 29.2.24: 450 EUR

Plačaš lahko v 3 obrokih (februar, marec, april)

VREDNOST PAKETA : 479 EUR (dvoposteljna soba)
Doplačilo za enoposteljno sobo: 55 EUR.


Del zneska (173 eur) se plača ob prijavi), ostali znesek se poravna hotelu.
Prvi del zneska je za potrditev udeležbe in se v primeru odpovedi z vaše strani ne vrača).

 

Možnost udeležbe sobota, nedelja (1 nočitev) v kolikor je prostor: 285 EUR

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam retreat butične narave. Predlagam, da si čim prej zagotoviš svoje mesto. Najmanše število prijavljenih je 8 in največje 15.

*V primeru odpovedi s tvoje strani, se denarja ne vrača, lahko pa mesto odstopiš komu drugemu

V ceno ni vključeno: prevoz, pijača, ostale hotelske storitve.

PRIJAVA IN INFORMACIJE:
Nina  051 338 894

nina@beautyfityoga.com

0096_181228_tspot_bominu

NINA VODEB
Ninanna

Sem hedonistka, ljubiteljica narave in lepote po duši. Žena in mamica, ki se v objemu treh fantov počuti kot kraljica.  Obožujem okušati stvari z vsemi svojimi čuti. Predajam se užitkom. Vedno zadnja zaključim z jedjo in z zaprtimi očmi uživam v srku odličnega vina ter njegovih zgodbah. Obožujem doživljaje in kvalitetna druženja.

Nekdanja gimnastičarka, plesalka, aerobičarka, oblikovalka cvetja in multimedijska inženirka, ki je svoje poslanstvo našla na področju zdravega načina življenja (Health Coach), v poučevanju joge in starodavnih taoističnih praks za kvalitetno življenje.

Predvsem, me je pot popeljala na raziskovanje ženskega telesa, kjer sem odkrila vso lepoto ter svoje poslanstvo.
Moja želja je, da smo ženske po vsakem druženju skupaj, še bolj ženstvene, bolj zadovoljne v svojem telesu. Da ga občudujemo, negujemo in obožujemo. Potem se drugače gibamo, drugače govorimo in drugače gledamo na svoje življenje. V sebi prižgemo lučko, ki prižge naš sijaj, magnetičnost in osvetli celo naše življenje. Predvsem pa, da smo v harmoniji, takrat smo zdrave, lepe in zadovoljne.

Hotel Plesnik maj 2017 20 Doble room
Hotel Plesnik Bosa pot 2019 103 mala
Hotel Plesnik Bosa pot 2019 74

ODPOVED UDELEŽBE zaradi nepredvidljivih situacij v hotelu Plesnik:

30 dni pred dogodkom, lahko rezervacijo stornirate brez dodatnih stroškov, vplačana akontacija se v takem primeru ne vrača, pač pa je možno za znesek le-te koriščenje storitev, hrane in pijače v našem hotelu v roku enega leta,
* 20 dni pred dogodkom zaračunamo 50% cene storitve,
* 10 dni pred dogodkom zaračunamo 70% cene storitve,
*3 dni pred dogodkom zaračunamo 90% cene storitve

Fotografije so last hotela Plesnik, Logarska dolina.
Fotograf: Tomo Jeseničnik.

 

Razvajali nas bodo tudi:

Ekološka kozmetika Mayarula.

Eteris- naravna eterična olja

Inanna Rituals

IMG_0882
IMG_0884
IMG_0870
IMG_0868