Joga obraza- 5 tedenski online tečaj

Dvigni svoj obraz, dvigni svojo življensko energijo.

Edinstvena lepotilna vadba

5 tednov zaobljubljena svojemu obrazu


On- line program za lifting in polnjenje mišic obraza, glajenje mimičnih gubic ter aktivacijo hormonskega sistema.

Svež, sijoč in naraven izgled

V 5ih tednih boš izboljšala tonus kože, dvignila obrazne mišice in zgladila gubice na čelu, med obrvmi, okoli oči. Lička se bodo dvignila in napolnila, ustnice bodo bolj sočne, izbrisala boš podbradek in pogladila vrat.

Zdravje, umirjene misli in veliko energije

Obraz je močno povezan z ostalimi organi, zato preko njega ne boš lepšala le svojega zunanjega videza, temveč boš rehabilitirala celotno telo.
Obraz je naše ogledalo v svet. Lahko sije in žari, lahko pa upada in se stara hitreje, kot mu narekujejo naša leta. Vsako čustveno rano, hormonska neravnovesja, stanje organov, življenjski slog, vse lahko preberemo na obrazu.

Hormonsko ravnovesje

Zlata sredica v tvoji glavi je direktorica celotnega hormonskega sistema in usmerja vse ostale žlezae in funkcije telesa.  Ko je zlata sredica prekrvavljena se zgodi regeneracija celotnega hormonskega sistema, pomlajevanje obraza in celotnega telesa.

Naraven in mladosten izgled ne glede na leta

Nauči se osnov Beauty Facial Yoge, s katero boš aktivirala 57 mišic svojega obraza in prižgala hormone pomlajevanja.

V programu se boš naučila 15 osnovnih vaj, masažnih in akupresurnih točk za lepoto, s katerimi boš redno skrbela za sijaj svojega obraza, polna lička, polne ustnice, dvignjene ustne kotičke, zglajeno čelo, sijočo kožo, prekrvavljeno ščitnico in dobro počutje. Z vajami boš aktivirala zlato sredico v glavi: epifizo, hipofizo in hipotalamus ter tako poskrbela za ravnovesje celotnega hormonskega sistema.

Zlata sredica proizvaja najpomembnejše hormone za obnovo in pomlajevanje ter nadzoruje vse žleze in funkcije tvojega telesa. Ko se s treningom prekrvavijo, se obnavi hormonski sistem, obraz pa zasije.

Od hormonskega sistema je odvisno vse. Koliko si zdrava, mlada, sijoča, srečna, polna energije, produktivna, čustveno stabilna, kako vidiš svet in kako deluješ v odnosih.

Kaj vsebuje 5 tedenski online tečaj

5 tednov

Postopoma bova korak za korakom gradili obrazno formo. Najprej bova aktivirali in dvignili največje mišice in postopoma nadaljevala do majših in globjih mišic. Vsak teden te bom naučila 3 nove vaje in samomasažo.

15 vaj za aktivacijo, lifting in tonus 57-ih mišic obraza

Vaje delujejo na vse mišice obraza. Pobrisala boš gubice na čelu in med obrvmi, nasolabilane gube, gubice okoli oči. Lička boš dvihnila in jih napolnila. Zgornjo veka se bo dvignila, spodnja učvrstila. Tvoje ustnice bodo bolj polne in sočne. Podbradek boš preprečila ali ga izbrisala. Z vadbo boš povečala cirkulacijo v mišicah, kar bo spodbudilo najglobje pomlajevanje, boljšo strukturo kože in sijočo polt.

2 masažni tehniki + Jutranji ritual

Vsak teden bova tečaj zaključili z masažno tehniko (Detoks masaža obraza in Lifting masaža obrza).
Dobila boš tudi jutranji ritual, ki vključuje obraz in telo za dvig kolagena,  Lahko ga uporabiš po vajah in tako narediš svoj trening intenzivnejši.

10 minut na dan

Ker so mišice obraza majhne in prepletene med seboj je za trening z obrazom dovolj le 12 munut na dan redne vadbe.

Neguj vseh 5 notranjih organov

Obraz je preko meridianov povezan z notranjimo organi, katerih neravnovesje se kaže na obrazu. Ko treniraš obraz, hkrati stimuliraš tudi določen organ in čustvo kateremu pripada. Tako poskrbiš za fizično in emocionalno čiščenje. Pri vsaki vaji izveš na katere organe vaja deluje.

 

Uravnovesi hormone

Joga obraza dovede kisik in kri tudi do žlez v glavi, ki so direktorice celotnega hormonskega sistema in usmerjajo vse ostale žleze in funkcije v telesu. Ko je zlata sredica prekrvavljena se zgodi regeneracija celotnega hormonskega sistema, pomlajevanje tako obraza kot tudi telesa pa je potencirano.

Joga obraza

Vtisi udeleženk

Hvala, Nina. Super je bilo. Ti si pa poleg ostalega licencirana inštruktorica dvignjenih ustnih kotičkov. ???? Hvala, ker tudi nas večkrat opomneš na to. ????

Superrrrrr! Res neverjetno svež občutek! Hvala!

Irena S.

Pozdravljena Nina,

Včeraj na delavnici je bila prelepa sobota. 

Name je iz večih razlogov naredila močan vtis. 

Ko sem prišla domov, družina ni mogla verjeti svojim očem. Ja, že prvič se je očitno videla sprememba. 

Jaz pa sem jo tudi “čebulno” občutila. 

Predvsem pa te moram pohvaliti kot osebo. Toplota, ki jo oddajaš, je biser. 

Norooo, res velika sprememba v samo 5ih tednih. Predvsem mi je pa pomembno, da sem dejansko spremembo začutila znotraj sebe.

To mi bo dalo še dodatno motivacijo, da bom nadaljevala z izvajanjem vaj tudi čez poletje ;).

Kar se pa tiče samega programa, nimam niti ene pripombe, samo pohvale, predvsem tebi Nina, ki si me s svojo energijo navdihnila in odprla oči na nekaterih zame čisto novih področjih.

Obljubim (sebi in tudi tebi J), da bom pridno telovadila, se posvečala in odkrivala mojo žensko energijo še naprej.

Hvala še enkrat za čudovit tečaj, ki mi je dal tooooliko več, kot ‘le’ jogo obraza.

Ana

 
 
 
 

Zakaj sem ustvarila 5 tedenski on-line tečaj?

Na moji dolgoletni poti učenja posameznikov, manjših in večjih skupin sem bila priča velikim transformacijam. Zato si želim jogo obraza razširiti po svetu, hkrati pa jo narediti dosegljivo tudi tistim, ki se 5 tedenskega tečaja ne morejo udeležiti osebno.

Z dolgoletnim raziskovanjem joge obraza se vedno bolj zavedam, kako pomemben del lepote, zdravja in odličnega počutja je joga obraza. Moja želja je, da bo tovrstna vadba čim prej dosegla tudi terapevte, wellness centre, zdravstvene ustanove, lepotne kirurge, zobozdravnike, šole...saj prinaša toliko koristi.

 

Zakaj kupiti program?

 • V tem tečaju boš iz zmečkanega, utrujenega, povešenega obraza in pomanjkanja energije dosegla sproščen, odprt in napet obraz. Tvoj obraz bo sijoč, ti pa polna energije.
 • Program in vaje ti za vedno ostanejo
 • Potrebuješ samo 12 munut treninga na dan/ redno.
 • Vadiš iz udobja svojega doma
 • Podariš si življensko lepoto
 • Samo pravilno zaporedje vaj lahko pripelje do vidnih rezultatov. Dvignila in učvrstila boš vse mišice obraza. Začeti pa moraš z največjimi in najtežjimi maišicami in počasi nadaljuješ do manjših in globjih mišic.
 • Vzpostavila boš hormonsko ravnovesje. Joga obraza neposredno deluje na direktorsko pisarno tvojega hormonskega sistema.
 • Delovanje ščitnice se bo izboljšalo
 • Deluje antistresno in antidepresivno
 • Povečuje kreativnost
 • Izboljšuje splošno zdravje
 • Program je holističen in se navezuje na ravnovesje 5ih elementov po kitajski tradicionalni medicini. Za vsako vajo izveš na kateri organ deluje.
 • V programu te čaka kar 6 hitrih samomasaž za tvoj vsakdan
 • Izboljšanje strukture kože (več elaatina in kolagena)
 • Z vajami se bodo kozmetični negovalni produkti bolje vsrkali
 • Dvojni učinek ( z vajami proizvedeš najboljši serum od znotraj navzven. Na kožo po vadbi naneseš serum, ki se bo,veliko bolje vsrkal zaradi povečane cirkulacije.
 • Moja podpora (vedno me lahko vprašaš, ko se ti kaj zatakne)
 • Preverjeno deluje (v kolikor slediš programu)

Učinek po samo 5ih tednih

2018-05-15_07.46.52
2018-05-15_08.04.21

Your routine and a way of expressing self love. Make it a Ritual for your life. Make a time for yourself.

Pogosta vprašanja

Pridruži se mi na poti do naravne lepote, sijaja in boljše verzije sebe. Naj bo ta tečaj najboljša naložba vase.

0052_211223_NinaVodeb
Zadovoljnih strank na delavnicah, dogodkih, predstavitvah
Logotip-Nina-2

www.beautyfityoga.com
nina@beautyfityoga.com   Tel: 00386 51 338 894

Zbiram prijave za tečaj v drugi polovici maja.