Delavnica Aktivacija ženske energije- Žadasti jajček

0090_181228_tspot_bominu

Za zdravje in hormonsko ravnovesje je potrebno poskrbeti, da je maternica živa, prekrvavljena in topla. To lahko dosežeš z uporabo žadastega jajčka, ki ima zdravilno in krepilno funkcijo. Poleg intenzivnega treninga mišic medeničnega dna, bo jajček pustil učinek tudi na obrazu, ki bo zasijal ter na prsih, ki se bodo dvignile.

Na delavnici se boš naučila ležečih, sedečih in stoječih vaj, izvedela vse o uporabi yoni žadastega jajčka, izvoru in pomenu uporabe jajčka, hkarti pa se boš naučila sebe in jajček pripraviti na vadbo ter ga pravilno vzdrževati. 

Da, bi ti joni jajček res polno služil je potrebno redno vaditi z njim. Redno prakticiranje vaj z jajčkom omogoča ženski, da ohranja ozko in čvrsto vagino, kot jo imajo mlade ženske. Ohranjanje čvrstosti vagine omogoča življenjski energiji Qi, da ostaja znotraj telesa in žensko polni z močjo in vitalnostjo.

Kaj ti vadba z jajčkom prinaša:

- ohranjanje čvrstih vaginalnih mišic
-  spodbuja telo, da ostaja sočno ne glede na leta
- preprečuje ali odpravlja inkontinenco in PMS
- skrbi za zdravje reproduktivnih organov
- masira akupresurne točke organov
- aktivira in spodbuja delovanje žlez in hormonov
- spremenija menopavzo v drugo pomlad
- dviguje maternico in ostale organe, ki so zdrknili iz svojih položajev in se povešajo
- dviguje obrazne mišice in dojke
- povezanost s svojo ženstvenostjo na globjem nivoju
- okrepiš doživljanje ljubljenja na globljem orgazmičnem nivoju
- poveča zadovoljstvo partnerja in sebe med ljubljenjem

Za koga je delavnica primerna?

Za vse ženske, mlajše, tiste, ki ste rodile in ženske v menopavzi. Delavnico priporočam tudi tistim ženskam, ki ne znate uživati v svojem telesu, se ga sramujete, imate menstrualne težave ali kakršnekoli probleme na spolnih organih.

Na delavnici boš imela možnost postavljanja vprašanj in izmenjave mnenj z ostalimi udeleženkami, hkrati pa se boš naučila konkretnih praktičnih vaj z jajčki. Nephrit žad lahko kupiš tudi na delavnici.

Delavnica ti ponuja varno okolje, kjer se bo tvoja zasebnost spoštovala. Ustvarile bomo zaupen prostor žensk s podobnimi interesi, težavami, namenom in cilji. Zagotavljam ti, da se boš počutila sprejeto in navdihnjeno, da ponovno prebudiš tisto polno, zadovoljno in čudovito žensko v sebi.

KDAJ:  Sobota 01.02.20. od 14.00- 17.00. ure.
KJE: T SPOT studio, Cvetkova 25, Ljubljana-Rudnik

CENA: 65 EUR,
Za vse, ki hodite na Beauty FitYoga ali Venus vadbe je cena 45 EUR.
Nephrit žadasti jajček+ delavnica: 95 EUR

 

topphoto